Τα στήθη της ζυγίζουν όσο… 8 μπάλες ράγκμπι (photos)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Τα μεγαλύτερα στήθη στη Βρετανία έχει πλέον η 34χρονη, σύζυγος στρατιωτικού και μητέρα δύο παιδιών Debbie Delamar, μετά από επέμβαση που κόστισε 10.000 ευρώ!

«Όσο μεγαλύτερα, τόσο καλύτερα. Ο κόσμος με κοιτάζει, όπου και αν πηγαίνω και το απολαμβάνω. Μ’ αρέσει η ψεύτικη εμφάνιση και θέλω τα στήθη μου να είναι όσο πιο μεγάλα γίνεται», είπε περιχαρής η ίδια, που έκανε την πρώτη επέμβαση στα 28 της και συνέχισε, παρά το γεγονός ότι πολλοί γιατροί αρνήθηκαν να την αναλάβουν.

Τα στήθη της τώρα ζυγίζουν, όσο ένα X-box 360 ή οκτώ μπάλες του ράγκμπι, ενώ όπως λέει δεν ήταν στόχος της να έχει τα μεγαλύτερα στη Βρετανία.

Η 34χρονη φαίνεται να απολαμβάνει τη δημοσιότητα και υποστηρίζει ότι πλέον έχει οπαδούς, που την ακολουθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και της ζητούν φωτογραφίες.

Ο μεγαλύτερος μου γιος (15 ετών) πιστεύει ότι όλα είναι μια χαρά και θέλει να γίνω διάσημη, αλλά ο μικρός αισθάνεται ντροπή», είπε χαρακτηριστικά για το πώς το έχουν πάρει τα παιδιά της και πρόσθεσε: «Δεν πιστεύω ότι είμαι κακό παράδειγμα. Είμαστε υπεύθυνοι γονείς και δεν ήταν ποτέ στις προθέσεις μου να γίνω διάσημη, ωστόσο είμαι χαρούμενη με αυτό που μου συμβαίνει».

Το άρθρο Τα στήθη της ζυγίζουν όσο… 8 μπάλες ράγκμπι (photos) εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. Τα γεγονότα τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα