Τα πρόσωπα και οι ζωές των ανθρώπων πίσω από την τραγωδία με το Τουπόλεφ

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Η τραγωδία με την πτώση του μοιραίου αεροσκάφους Τουπόλεφ σταμάτησε με βίαιο τρόπο την ζωή εκατοντάδων ανθρώπων.

Η χορωδία Αλεξάντροφ, οι εργαζόμενοι σε τηλεοπτικούς σταθμούς, το ερωτευμένο ζευγάρι, η Ρωσίδα φιλάνθρωπος.

Μεγάλη απώλεια τα 64 μέλη της διάσημης χορωδίας του Κόκκινου στρατού, που ταξίδευαν με προορισμό την Συρία ώστε να δώσουν μια παράσταση στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων εορτών.

Ανάμεσά τους και η 19χρονη μπαλαρίνα Λίλια Πιρίεβα, που καταγόταν από το Βορονέτς.

Αλλά και δύο χορευτές

της ομάδας, η Ραλίνα Γκιλμάνοβα, 22 ετών και ο αρραβωνιαστικός της Μικάιλ που επέβαιναν στο μοιραίο Τουπόλεφ. Είχαν αρραβωνιαστεί πριν από ένα χρόνο και σύντομα θα παντρευόντουσαν.

Εννέα εργαζόμενοι από τρεις τηλεοπτικούς σταθμούς. Ένας από αυτούς, ο ηχολήπτης του NTV ανάρτησε στο facebook μια φωτογραφία του αεροσκάφους λίγα λεπτά πριν την απογείωση.

Οι εργαζόμενοι του Channel One

Οι εργαζόμενοι του NTV

Μεταξύ των 92 επιβατών που έχασαν την ζωή τους είναι και η ιδιαίτερα αγαπητή στην Ρωσία «δρ. Λίζα», κατά κόσμον Ελιζαβέτα Γκλίνγκα, που είχε αναπτύξει έντονη φιλανθρωπική δράση. Καθώς είχε ασχοληθεί με παιδιά που έπασχαν από καρκίνο, με αστέγους όπως και με κοινωνικές ομάδες που αντιμετώπιζαν κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα. Η Ελιζαβέτα Γκλίνγκα είχε τιμηθεί με το πέμπτο ανώτερο βραβείο του ρωσικού κράτους.

Το άρθρο Τα πρόσωπα και οι ζωές των ανθρώπων πίσω από την τραγωδία με το Τουπόλεφ εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα