Τα πιο αγενή ζώδια: Οι 4 που δε τα πάνε καλά με το Σαβουάρ Βιβρ

Όλοι μας έχουμε έρθει αντιμέτωποι με ένα βλέμμα, μια κουβέντα ή χειρότερα μια χειρονομία που μας έχει βγάλει εκτός εαυτού. Η αγένια είναι δυστυχώς κληρονομιά πολλών και τα ζώδια το επιβεβαιώνουν! Το κάθε ζώδιο έχει ρα καλά του αλλά έχει και τα κακά του, όπως το σύνδρομο πολυλογίας των Διδύμων, η αφέλεια των Ιχθύων ή η υπέρμετρη  ανασφάλεια των Αιγόκερων. Έτσι και η αγένεια είναι «προνόμιο» τεσσάρων του ζωδιακού κύκλου και η αλήθεια είναι ότι δεν μας εκπλήσσει το ποιοα ζώδια

είναι αυτά.

Ζυγός

Ζυγέ είσαι αγενής, όλοι ξέρουμε όμως ότι δε το κάνεις επίτηδες. Φταίει ο διάχυτος αυθορμητισμός σου και κυρίως το μεγαλύτερο προνόμιό σου, ότι δε σε νοιάζει το τι θα πει ο κόσμος. Όλοι όσοι έχουν περάσει από τη ζωή σου βρίσκουν πάντα κάτι να πουν για τη συμπεριφορά σου, η οποία φυσικά τους ενοχλεί και τους εκνευρίζει ταυτόχρονα. Ό,τι και να σκέφτεται ο κόσμος για το στυλ σου ή τις επιλογές σου, εσύ θα συνεχίσεις κανονικά να κάνεις αυτό που θέλεις. Αυτή είναι άλλωστε και η εξήγηση γιατί είσαι τόσο δημοφιλής. Κι όταν οι άνθρωποι αυτοί τολμήσουν να σχολιάσουν, τους λες να σκάσουν χωρίς καμία ντροπή. Είναι αυτό αγενές; Σαφέστατα και είναι. Ωστόσο εσύ αποφασίζεις για τη ζωή σου, όχι οι άλλοι.

Τοξότης

Σαν σωστός Τοξότης, δεν σκοτίζεσαι να σπαταλήσεις το χρόνο σου στους ανθρώπους που είναι βουτηγμένοι στην απαισιοδοξία, ακόμα κι αν αυτοί έχουν καλές προθέσεις. Αυτό από μόνο του είναι αρκετό για να σε κάνει να φαίνεσαι αγενής. Θέλεις να ζεις τη ζωή με τους δικούς σου κανόνες και όταν κάποιος πάει αυτό να το αμφισβητήσει, τον ξεγράφεις εντελώς από τη ζωή σου. Προσπαθείς να δίνεις στους ανθρώπους δεύτερες ευκαιρίες πριν εξαφανιστείς για τα καλά. Παρ’ όλα αυτά, γνωρίζεις και εσύ ότι δεν έχεις μεγάλα αποθέματα υπομονής. Στην αρχή θα αγνοήσεις οποιονδήποτε προσπαθήσει να ανακατευτεί, αλλά όταν κάποιος δεν αντιλαμβάνεται τι προσπαθείς να του δείξεις, του δείχνεις την κακή σου πλευρά. Δεν είναι η καλύτερή σου να είσαι αγενής, ωστόσο στην τελική δε σε νοιάζει.

Υδροχόος

Υδροχόε, είμαστε 99% σίγουροι ότι δεν ενδιαφέρεσαι για το τι λένε οι άλλοι για εσένα, κάτι το οποίο είναι καλό για την ψυχική σου υγεία, για την κοινωνική σου ζωή όμως όχι και τόσο. Ακόμη, αναφορικά με τις απόψεις σου, έχεις μεγάλη έπαρση. Θεωρείς ότι οι δικές σου είναι οι πιο σωστές, με αποτέλεσμα να γίνεσαι αγενής στις συζητήσεις σου. Και το πρόβλημα είναι ότι τις υποστηρίζεις με σθένος, πράγμα το οποίο σε κάνει αγενή.

Ταύρος

Ποιος το περίμενε Ταύρε, να σε πουνε και αγενή. Δεν είσαι βέβαια αγενής όπως τα υπόλοιπα ζώδια, αλλά σε ένα δευτερόλεπτο μπορείς και γίνεσαι. Είναι κάτι σαν το μυστικό σου όπλο. Κανείς δε φαντάζεται πόσο αγενής μπορείς να γίνεις μέχρι να δείξεις το τελέντο σου. Ξέρουμε πολύ καλά, ότι εσύ προσπαθείς στην καθημερινότητά σου να είσαι θετικό και ευγενικό άτομο, αλλά δε τα καταφέρνεις πάντα. Γίνεσαι αγενής όταν κάποιος σε υποτιμά ή σε κάνει να αισθάνεσαι υποτιμημένος· είναι η άμυνά σου. Τέλος, όταν γίνεσαι υπερβολικά ισχυρογνώμων χάνεις τη διπλωματική σου ικανότητα και γίνεσαι αγενής για να αποδείξεις τη θέση σου και για να κάνεις τους άλλους να πιστέψουν πόσο άδικο έχουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σαβουάρ Βιβρ,savouar vivr