Τα… μάζεψε και έφυγε

Στα… χνάρια του Νταβίντ Αγκάνθο βαδίζει ο Ρούμπεν Πουλίδο, ο οποίος όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Αρης έφυγε για την πατρίδα του μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν.

Οι πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη πάντως αναφέρουν πως δύσκολα θα επιστρέψει στου Χαριλάου, παρότι έχει υπογράψει προσύμφωνο συνεργασίας με τους Κίτρινους και για τη νέα

χρονιά.

«Ο Ρούμπεν Πουλίδο εξασφάλισε άδεια μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν και θα αναχωρήσει την Κυριακή για την πατρίδα του», αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο έμπειρος στόπερ πολύ δύσκολα θα πειστεί από τη διοίκηση να παραμείνει στον σύλλογο, ο οποίος του χρόνου θα αγωνίζεται στη Football League.

Όπως είναι λογικό ο Ισπανός θα απουσιάσει από το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπως επίσης και οι Νίκος Τσουμάνης και Μπάμπης Οικονομόπουλος.

Κατάντια για τον ιστορικό Αρη, με τα αυτοκίνητά τους στο Βικελίδης οι παίκτες

Η τελευταία πράξη του φετινού δράματος του ιστορικού Αρη θα παιχθεί την Κυριακή το βράδυ στο Κλεάνθης Βικελίδης, όπου οι υποβιβασμένοι Κίτρινοι θα υποδεχθούν τον ΠΑΣ Γιάννινα (19:00).

Η διοίκηση του συλλόγου μάλιστα μετά τις… εκδρομές με λεωφορείο σε Αθήνα και Τρίπολη για τα ματς με Ολυμπιακό και Αστέρα Τρίπολης, αποφάσισε οι παίκτες να μην μεταβούν στο Βικελίδης με το πούλμαν της ομάδας, αλλά ο καθένας με το δικό του αυτοκίνητο! Μ’ αυτόν τον τρόπο ο πρόεδρος του Αρη, Λάμπρος Σκόρδας, θεωρεί πως θα μειωθούν πολύ τα έξοδα της ΠΑΕ, το ταμείο της οποία είναι… μείον!

Συγκεκριμένα όπως ενημέρωσε τους παίκτες η διοίκηση του συλλόγουδεν θα υπάρχει δείπνο το βράδυ του Σαββάτου, ενώ οι παίκτες που θα απαρτίζουν την αποστολή δεν θα καταλύσουν σε ξενοδοχείο, αλλά θα βρεθούν κατευθείαν το απόγευμα της Κυριακής στο Βικελίδης!

Οι ποδοσφαιριστές από την πλευρά τους δηλώνουν απογοητευμένοι από την κάκιστη αντιμετώπιση της διοίκησης και ξεκαθαρίζουν πως μετά το τέλος του παιχνιδιού με τους Ηπειρώτες θα κλείσουν την πόρτα του προπονητικού κέντρου της ομάδας και θα ρίξουν «μαύρη πέτρα» πίσω τους.

Ο Σκόρδας θα προσπαθήσει να τους πείσει να αλλάξουν γνώμη και να μείνουν μέχρι τον Ιούνιο, ωστόσο δύσκολα θα τους αλλάξει… μυαλά, μετά τα τελευταία γεγονότα.

πηγη:exedra

Keywords
Τυχαία Θέματα