Τα γυρίζει η Independent-«Ο Σαμαράς αξίζει μια δίκαιη ακρόαση»

Μόλις χθες(Τετάρτη) η βρετανική εφημερίδα Independent κυκλοφορούσε με άρθρο, στο οποίο χαρακτήριζε την Ελλάδα και τον κο Αντώνη Σαμαρά «ζητιάνους της Ευρώπης», ωστόσο σήμερα κάνει στροφή 180 μοιρών, καθώς γράφει ότι «ο Σαμαράς αξίζει μια δίκαιη ακρόαση»!

Υπενθυμίζεται ότι το χθεσινό δημοσίευμα έγραφε-μεταξύ

άλλων: «Το τενεκεδάκι της ελληνικής ζητιανιάς κουνιέται για ακόμη μια φορά προς τις Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Ο επικεφαλής της κυβέρνησης συνασπισμού της Ελλάδας, Αντώνης Σαμαράς θέλει να δοθεί περισσότερος χρόνος στην Αθήνα για να εκπληρώσει τους όρους του πακέτου».
Στη σημερινή της έκδοση τα γυρίζει, καθώς γράφει ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός αξίζει ισότιμης μεταχείρισης από τους Ευρωπαίους και μια δίκαιη ακρόαση τονίζοντας ότι ζητά μια ανάσα για να ανταποκριθεί η Ελλάδα στις υποχρεώσεις της.
Παράλληλα, αναφέρεται ότι όσα ζητά ο Αντώνης Σαμαράς είναι δύσκολο να γίνουν δεκτά από τους δανειστές, αλλά και από τους ψηφοφόρους τους ιδίως στη Γερμανία, καθώς και ότι υπάρχουν ενδείξεις ότι η κυβέρνηση του κου Σαμαρά φαίνεται να αντιμετωπίζει με πιο σοβαρό τρόπο τα προβλήματα της χώρας απ’ ότι οι προηγούμενες κυβέρνησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα