Τα «έβαλε» με τον προπονητή του Βελγίου ο Ναϊγκολάν!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ο Ράτζα Ναϊγκολάν, δεν είναι καθόλου χαρούμενος με την επιλογή του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ να τον αφήσει εκτός από την Εθνική Βελγίου για τους αγώνες με Ελλάδα και Γιβραλτάρ.

Μάλιστα, προέβη σε αντιεπαγγελματικές δηλώσεις, τόσο για τον προπονητή, όσο και για τους συμπαίκτες του.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Δεν βγάζει νόημα. Καλεί τον Γιούρι Τίλεμανς που κάθεται στον πάγκο και παίζει μόνο μερικά λεπτά

στη Μονακό. Όταν προσλήφθηκε (ο Μαρτίνεθ), είπε ότι το Βέλγιο πρέπει να φτάσει σε κορυφαίο επίπεδο. Τώρα που ο Άξελ Βίτσελ παίζει στην Κίνα, μάλλον αυτό δεν ισχύει πλέον. Εντάξει όλα αυτά, αλλά αυτό σημαίνει πως πρέπει να βελτιώσω το παιχνίδι μου;»

Ο 29χρονος μέσος της Ρόμα, θεωρεί εντελώς άδικο το γεγονός ότι δεν αγωνίζεται αυτός, ωστόσο, ο λόγος που δεν τον επέλεξε ο προπονητής φαίνεται πως είναι άλλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μαρτίνεθ δεν τον επέλεξε επειδή δημιουργεί προβλήματα από το πουθενά, και φέρεται αντιεπαγγελματικά εκτός γηπέδου.

Για παράδειγμα, είχε ζητήσει, όταν διέμενε στο ξενοδοχείο με την ομάδα, να έχει δωμάτιο με μπαλκόνι ώστε να μπορεί να βγαίνει να καπνίζει άνετα, ενώ είναι γνωστός για τη νυχτερινή του ζωή, και την αγάπη του για το ποτό, όπως αναφέρει ο πρώην προπονητής του.

Ο Ναϊγκολάν, όμως, είχε απάντηση και για αυτό, καθώς υπερασπίστηκε τον εαυτό του λέγοντας πως μπορεί να καπνίζει, να πίνει και να ξενυχτάει, αλλά πάντα δίνει το 120% για την ομάδα.

Αυτό είναι το δεύτερο συνεχόμενο Μουντιάλ που θα χάσει ο Βέλγος, και μάλλον μόνο τον εαυτό του πρέπει να κατηγορεί.

Το άρθρο Τα «έβαλε» με τον προπονητή του Βελγίου ο Ναϊγκολάν! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα