Τα «Δεν θα επιτρέψω» του οργισμένου Σαμαρά

Ο πρωθυπουργός υποδεχόμενος την Παρασκευή αντιπροσωπεία της οργάνωσης ΑXΕΠA έδωσε σκληρή απάντηση στο μείζον πολιτικό θέμα των ημερών με πρωταγωνιστή τον πρώην γενικό γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου, Τάκη Μπαλτάκο, που κόντεψε να τινάξει την κυβέρνησή του στον αέρα, χρησιμοποιώντας τρεις φορές τον χαρακτηρισμό «δεν θα επιτρέψω», όπως στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής (…σε μία εγκληματική οργάνωση να γίνει ρυθμιστής της πολιτικής ζωής του τόπου), στα στελέχη της κυβέρνησης του (…απαράδεκτες συμπεριφορές από οποιοδήποτε κυβερνητικό στέλεχος) αλλά και όποιον «τραβήξει πίσω» την Ελλάδα που βγαίνει από την κρίση και βγαίνει στις διεθνείς αγορές.

«Πολέμησα εξαρχής την Χρυσή Αυγή σκληρότερα από οποιονδήποτε άλλο. Δεν θα επιτρέψω σε μία εγκληματική οργάνωση να γίνει ρυθμιστής της πολιτικής ζωής του τόπου, ούτε θα επιτρέψω απαράδεκτες συμπεριφορές από οποιοδήποτε κυβερνητικό στέλεχος. Με την ίδια αποφασιστικότητα στηρίζουμε την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης. Όποιος ζητά την παραίτηση των υπουργών ταυτίζεται με την Χρυσή Αυγή για μικροκομματικά οφέλη». Αυτά, δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός.

«Η χώρα κάνει τεράστιο βήμα μπροστά, βγαίνει από την κρίση. Προχωράμε με ομοψυχία και πολιτική σταθερότητα. Η Ελλάδα βγαίνει από την κρίση βγαίνει στις διεθνείς αγορές και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να την τραβήξει πίσω. Την ευθεία γραμμή που έχω τραβήξει για την πατρίδα δεν την αλλάζω», συνέχισε ο πρωθυπουργός.

Απειλές για νέες αποκαλύψεις

Την ίδια ώρα, η Χρυσή Αυγή μέσω του βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη διατείνεται, με νέες δηλώσεις του, ότι υπάρχουν και άλλες συνομιλίες, εμπλέκοντας μάλιστα ακόμα και τον ίδιο τον πρωθυπουργό!

«Καταγγέλλω τον Σαμαρά και του θέτω ερώτηση» ανέφερε χαρακτηριστικά την Παρασκευή στη Βουλή και με τρόπο που θυμίζει «κουίζ» κίτρινης εκπομπής, συνέχισε: «Ο δοτός πρωθυπουργός παρεμβαίνει άμεσα στον Δικαιοσύνη και σε ανώτατο δικαστικό. Ποιος είναι ο ανώτατος δικαστικός, τον οποίο ο πρωθυπουργός αποκαλεί «παναθηναϊκάκια», φοβούμενος συνακροάσεις; Του μεταβιβάζει εντολές για λήψεις παρανόμων αποφάσεων». Πρόσθεσε μάλιστα ότι το όνομα του δικαστικού είναι τρισύλλαβο και τελειώνει σε -άκος.

Keywords
Τυχαία Θέματα