Τ. Δέλλας: «όλοι οι καπετάνιοι πήδηξαν στην θάλασσα…»

Κατά κάποιο τρόπο, ιστορική, θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν οι δηλώσεις του Τραϊανού Δέλλα στη συνέντευξή Τύπου, μετά το τέλος της αναμέτρησης του αγώνα, Ατρόμητος-ΑΕΚ και την ήττα των «κιτρινόμαυρων» στο Περιστέρι.

«Θα ήθελα την κατανόηση σας, γι αυτό που βιώνει η ομάδα αυτή την στιγμή. Οι καταστάσεις είναι πολύ δύσκολες. Αλλά δυστυχώς θα πρέπει να τις διαχειριστούμε», τα πρώτα λόγια του «Κολοσσού».

«Έχω να πω πολλά. Αλλά το πιο φρόνιμο αυτή

την στιγμή, είναι να συμπαρασταθώ στους παίκτες μου και να συστήσω ψυχραιμία στον κόσμο. Αυτά τα παιδιά βρέθηκαν μόνα τους εδώ και καιρό και αβοήθητα, να οδηγήσουν ένα καράβι όπως η ΑΕΚ» συμπλήρωσε και συνέχισε:

«Και όλοι οι καπετάνιοι πήδηξαν στην θάλασσα. Μακάρι να είχα περισσότερο χρόνο να δουλέψω μ' αυτά τα παιδιά. Είδα το πάθος που ήθελαν να βγάλουν, αλλά δυστυχώς πάλευαν μόνοι τους. Δόθηκε οι ευκαιρία από κάποιους σ' αυτά τα παιδιά να παίξουν στην ΑΕΚ.

Χωρίς αυτοί οι κάποιοι να σκεφτούν πως ήθελαν αυτά τα παιδιά προστασία. Είναι λογικό να μην αντέξουν αυτά τα παιδιά την πίεση. Και είναι παράλογο να αφήσουν κάποιοι τα παιδιά αυτά μόνοι τους. Οι στιγμές είναι πρωτόγνωρες. Ότι και να ζητήσω θα φανεί υπερβολικό. Ότι και αν πω θα είναι υπερβολικό. Αλλά θέλω να μπω ασπίδα σ' αυτά τα παιδιά. Όχι επειδή είμαι σούπερ ήρωας».

Ο Δέλλας τέλος, ανέφερε: «Επειδή δεν θέλω κανείς να γλιτώσει από το κακό που έχει κάνει στην ΑΕΚ. Χρόνος υπάρχει να δούμε αν το έγκλημα αυτό ήταν προμελετημένο ή εξ αμελεία».

Keywords
Τυχαία Θέματα