ΣΥΡΙΖΑ: Το νέο κυβερνητικό υβρίδιο θα υλοποιήσει το πρόγραμμα μνημονιακής ισοπέδωσης

Με αφορμή τις δηλώσεις του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, ότι «προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι να αποφύγει νέα μέτρα», ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για «ωμή ομολογία και προαναγγελία των σχεδίων του».

«Αποτελούμενη από τα πιο γνωστά και φθαρμένα υλικά του δικομματισμού, προϊόν της πολιτικής αποσύνθεσης και απαξίωσης των κομμάτων που τη συγκροτούν, η νέα

κυβέρνηση έχει ομολογήσει από την πρώτη στιγμή ότι είναι αποφασισμένη να εκτελέσει το μνημονιακό συμβόλαιο των νέων απολύσεων, των νέων φόρων, των λουκέτων σε νοσοκομεία και σχολεία», αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση.

«Το νέο κυβερνητικό υβρίδιο δεν μπορεί να κρύψει ούτε τον εκτροχιασμό του οικονομικού προγράμματος και το χρηματοδοτικό κενό που θα πρέπει να καλυφθεί με νέα μέτρα λιτότητας, ούτε τις δραματικές κοινωνικές επιπτώσεις των προηγούμενων», σημειώνει η Κουμουνδούρου.

«Πολύ περισσότερο, δεν μπορεί να κρύψει τη δέσμευσή του να υλοποιήσει μέχρι τέλους το πρόγραμμα μνημονιακής ισοπέδωσης και καταστροφής», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ συμπληρώνοντας ότι «μόνο ο ελληνικός λαός μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα σχέδια της κυβέρνησης».

Keywords
Τυχαία Θέματα