ΣΥΡΙΖΑ: Μακάρι η ετεροχρονισμένη εισαγγελική έρευνα να ρίξει φως

«Ευελπιστούμε πως η ετεροχρονισμένη εισαγγελική έρευνα θα ρίξει άπλετο φως στην υπόθεση. Θεωρούμε πως ο Πρωθυπουργός θα γίνει αρωγός της ανεξάρτητης δικαιοσύνης, έτσι ώστε να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση», ήταν το σχόλιο του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για την παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ευτέρπης Κουτζαμάνη με αφορμή τις δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης Πάνου Σκουρλέτη.

Υπενθυμίζεται ότι ο εκπρόσωπος

Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ είχε μιλήσει εμμέσως για απόπειρα χρηματισμού βουλευτών, προκειμένου να εξασφαλιστούν οι 180 ψήφοι για να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή. Μιλώντας στο Mega, ο Παν. Σκουρλέτης αναφέρθηκε σε δημοσίευμα σύμφωνα με τον οποίο επιχειρηματίες φίλοι της κυβέρνησης «έχουν βγάλει κουμπαρά», για να βρεθούν οι 180 βουλευτές που θα εκλέξουν τον νέο Πρόεδρο.

Η κα Κουτζαμάνη διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει ενδεχομένως διαπραχθεί η αξιόποινη πράξη της δωροδοκίας βουλευτή. Η εντολή της προκαταρκτικής έρευνας δόθηκε στον προϊστάμενο του Εφετείου Αθηνών Παναγιώτη Καραγιάννη, ο οποίος με τη σειρά του θα την αναθέσει σε αντεισαγγελέα Εφετών.

Keywords
Τυχαία Θέματα