ΣΥΡΙΖΑ κατά ΝΔ για UBS: «Η εποχή της διαφθοράς και της διαπλοκής τελείωσε»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Σε πρόσφατη ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ είχε επιτεθεί στην Νέα Δημοκρατία και ειδικότερα στον Πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη, αναφορικά με τον Χρήστο Σκλαβούνη στελέχους της UBS -η οποία ελέγχεται για φοροδιαφυγή- που συνέχιζε να κατέχει μέχρι πρόσφατα την

θέση του Υπευθύνου του Τομέα Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Χρήστος Σκλαβούνης παραιτήθηκε από την στελεχιακή θέση που κατείχε στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ωστόσο ο ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται στον Κ. Μητσοτάκη με το αιτιολογικό ότι καταρχήν δεν έχει δώσει απαντήσεις σχετικά με την UBS ως όφειλε ως Πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, και επιπλέον γιατί απέφυγε να ζητήσει ο ίδιος την παραίτηση του κ. Σκλαβούνη.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ :

«Μετά από μια ολόκληρη εβδομάδα σιωπής, από τον κ. Μητσοτάκη, ο κ. Χρήστος Σκλαβούνης, πρώην διευθυντικό στέλεχος της περιώνυμης τράπεζας UBS, ορισμένος από την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου στην προεδρία του ΤΧΣ, αποφάσισε να παραιτηθεί από τη θέση του υπεύθυνου του τομέα ανάπτυξης της ΝΔ, θέση στην οποία τον είχε τοποθετήσει ο κ. Μητσοτάκης»

«Θα περιμέναμε, βέβαια, η παραίτηση του κ. Σκλαβούνη να έχει ζητηθεί από τον ίδιο τον πρόεδρο της ΝΔ. Όπως και περιμένουμε ακόμα, από τον κ. Μητσοτάκη, έστω και μια λέξη για τις πρακτικές της UBS, στον τομέα της φοροδιαφυγής και της διαφθοράς. Υποψιαζόμαστε, όμως, ότι θα απαντήσει, ως συνήθως, διά της σιωπής, όπως έχει ήδη πράξει με τις υποθέσεις του Κήρυκα, της SIEMENS, και τόσες άλλες, ων ουκ έστιν αριθμός. Στην περίπτωσή του κ. Μητσοτάκη, η έλλειψη ευθιξίας συναγωνίζεται την έλλειψη απαντήσεων. Ας συμβουλέψει έστω τον πρώην συνεργάτη του να συνεργαστεί με τις Αρχές». Ενώ η ανακοίνωση καταλήγει τονίζοντας: «η εποχή της διαπλοκής και της διαφθοράς έχει τελειώσει».

Το άρθρο ΣΥΡΙΖΑ κατά ΝΔ για UBS: «Η εποχή της διαφθοράς και της διαπλοκής τελείωσε» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα