Σύριος διασώστης βγάζει από τα συντρίμμια μωρό και ξεσπά σε λυγμούς (video)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ένα βίντεο που προσφέρει ανάμικτα συναισθήματα κυκλοφόρησε σήμερα στο διαδίκτυο με εκατομμύρια views που τράβηξε κάποιος αυτόπτης μάρτυρας στη Συρία.

Το χαμόγελο και η ανακούφιση που αισθάνεται κανείς για το μικροσκοπικό αυτό πλάσμα που κατάφερε να επιζήσει συγκρούεται με τη θλίψη και την οργή που προκαλεί η φρίκη του πολέμου που κοστίζει τη ζωή σε χιλιάδες ανθρώπους.

Το μόλις 30 ημερών κοριτσάκι σώθηκε χάρη

στο Σύριο διασώστη που κατάφερε να το απεγκλωβίσει σκάβοντας τα ερείπια ενός βομβαρδισμένου κτιρίου στην πόλη Ιντλίμπ της Συρίας. Το νεογέννητο είχε θαφτεί ζωντανό κάτω από το τσιμέντο, όπως συμβαίνει με πολλά παιδιά στις εμπόλεμες ζώνες που καταλήγουν όμως θύματα του σκληρού πολέμου και δεν απεγκλωβίζονται ποτέ.

Η μικρή «κάλεσε» τους διασώστες κοντά της με το δυνατό της κλάμα, οι οποίοι κατάφεραν μετά από δύο ώρες ασταμάτητου σκαψίματος να τη βγάλουν με μερικά τραύματα.

Ο Abu Kifah όπως θα δείτε και στο video, είναι ο διασώστης που κράτησε το μικρό κορίτσι στην αγκαλιά του για να το μεταφέρει σε κάποιο από τα νοσοκομεία της Συρίας που έχουν «βουλιάξει» κυριολεκτικά από τους ανθρώπους που έζησαν τη δίνη του πολέμου. Οι λυγμοί του Abu όταν κράτησε στα χέρια του τη μικρή, τουλάχιστον συγκλονίζουν.

Δείτε την αντίδραση που ανατριχιάζει:

Το άρθρο Σύριος διασώστης βγάζει από τα συντρίμμια μωρό και ξεσπά σε λυγμούς (video) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα