Συνέντευξη Τσίπρα απόψε με… άρωμα διαγγέλματος-Δεν εγκαταλείπει και προχωρά σε σαρωτικό ανασχηματισμό

Μια πολύ σημαντική συνέντευξη αναμένεται να παραχωρήσει απόψε το βράδυ, στις 22.00 στην ΕΡΤ, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, εν μέσω σφοδρών πολιτικών εξελίξεων και ενώ η συμφωνία έρχεται αύριο στη Βουλή προς ψήφιση από το Σώμα.

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να απαντήσει σε κρίσιμα ερωτήματα και να τοποθετηθεί απέναντι στις εξελίξεις, όχι μόνο

σε σχέση με τη συμφωνία αλλά και σε ό, τι αφορά στις εσωκομματικές εξελίξεις, που είναι ραγδαίες και φαίνεται ότι δημιουργούν πολύ μεγάλο πρόβλημα στον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι βουλευτές της κυβέρνησης που υπολογίζονται σε πάνω από 30 θέλουν να καταψηφίσουν και στη συνέχεια να συγκροτήσουν κοινοβουλευτική Ομάδα, κάτι που θα καταστήσει τους αντιδρώντες βουλευτές την 3η δύναμη στο Κοινοβούλιο μετά τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Ν.Δ.

Την ίδια στιγμή συνεργάτες του πρωθυπουργού επισημαίνουν πως «ο Αλέξης Τσίπρας έχει την υπευθυνότητα να φέρει στη Βουλή την συμφωνία που πέτυχε με τους Ευρωπαίους και να την στηρίξει».

Παράλληλα, οι συνεργάτες του πρωθυπουργού επιμένουν ότι «ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει πρόθεση να εγκαταλείψει και να παραιτηθεί από πρωθυπουργός, καθώς δεν θεωρεί κάτι τέτοιο σκόπιμο και ηθικό». «Δεν υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί κυβέρνηση ειδικού σκοπού ή οικουμενική. Η κυβέρνηση θα συνεχίσει ως κυβέρνηση συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ», λένε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τον ανασχηματισμό, συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα έλεγαν ότι «η νέα κυβέρνηση θα ανακοινωθεί μετά την αυριανή ψηφοφορία στη Βουλή, κατά πάσα πιθανότητα την Πέμπτη και θα πρόκειται για ευρύ ανασχηματισμό με νέα πρόσωπα».

Keywords
Τυχαία Θέματα