Συνελήφθησαν οι ροπαλοφόροι του Περιστερίου

Συνελήφθησαν στο Περιστέρι οι τρεις Πακιστανοί οι οποίοι κατηγορούνται ότι επιτέθηκαν απρόκλητα και προκάλεσαν επικίνδυνες σωματικές βλάβες σε μια 19χρονη κι έναν 20χρονο, ενώ οι δύο από αυτούς αντιστάθηκαν κατά τη σύλληψή τους. Συγκεκριμένα, οι συλληφθέντες συμμετείχαν σε ομάδα δέκα περίπου ομοεθνών τους, οι οποίοι τα ξημερώματα της Κυριακής, σε δρόμο του Περιστερίου, επιτέθηκαν στους δύο Έλληνες, που διέρχονταν με δίκυκλα από το σημείο και τους τραυμάτισαν, χτυπώντας τους με γροθιές, κλωτσιές

και ξύλινα ρόπαλα. Η γυναίκα έχει υποστεί τραύματα στο κεφάλι και στα δάχτυλα και κάταγμα στο δεξί της χέρι, ενώ ο άνδρας τραύμα στο κεφάλι.

Επιπλέον, οι δύο από τους τρεις συλληφθέντες αντιλαμβανόμενοι τους αστυνομικούς που επενέβησαν στο περιστατικό αντιστάθηκαν, χρησιμοποιώντας σωματική βία για να αποφύγουν τη σύλληψή τους. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο ξύλινα ρόπαλα. Σε βάρος των τριών συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για απρόκλητες κι επικίνδυνες σωματικές βλάβες, αντίσταση, απείθεια και παράβαση του νόμου περί όπλων. Οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και των υπολοίπων δραστών.

Keywords
Τυχαία Θέματα