Συνελήφθη ο άνδρας που έσπρωξε το Νοτιοκορεάτη στις ράγες του μετρό της Νέας Υόρκης

Για ανθρωποκτονία κατηγορείται ένας άνδρας στη Νέα Υόρκη, επειδή έσπρωξε έναν 58χρονο στις ράγες του μετρό την ώρα που πλησίαζε, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Ο 30χρονος Ναϊμ Ντέιβις κρατείται χωρίς δικαίωμα εγγύησης μέχρι να εμφανιστεί εκ νέου στο δικαστήριο στις 11 Δεκεμβρίου, δήλωσε χθες κατά την ακροαματική διαδικασία η δικαστής Λιν Κότλερ του ποινικού δικαστηρίου του Μανχάταν.

Ερασιτεχνικό

βίντεο εμφανίζει τον Ντέιβις και τον Χαν να διαπληκτίζονται προτού ο τελευταίος πέσει στις ράγες.

«Μου επιτέθηκε πρώτος. Με άρπαξε», είπε χθες στους δημοσιογράφους ο Ντέιβις την ώρα που μεταφερόταν στη φυλακή, δηλώνοντας πως δεν είχε πρόθεση να τον σκοτώσει.

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει και η πρωτοσέλιδη φωτογραφία της New York Post που έδειχνε το θύμα στις ράγες του μετρό λίγες στιγμές πριν το τρένο παρασύρει τον Χαν, προκαλώντας ερωτήματα για ποιο λόγο δεν έσπευσε να τον βοηθήσει.

Ο φωτορεπόρτερ, Ρ. Ομαρ Αμπάσι,  που τράβηξε τις φωτογραφίες του Χαν ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν πολύ μακριά ώστε να μπορέσει να τον βοηθήσει, ωστόσο προσπάθησε να ειδοποιήσει τον οδηγό της αμαξοστοιχίας, με το φλας της μηχανής του, τραβώντας γρήγορα δεκάδες φωτογραφίες.

Υπό τον τίτλο "ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ", η φωτογραφία απεικόνιζε τον Χαν να προσπαθεί να ανέβει στην αποβάθρα του τρένου τη στιγμή που αυτό πλησίαζε.

Σύμφωνα με την New York Daily News, ο οδηγός της αμαξοστοιχίας Τέρενς Λεγκρί υπέστη σοκ και νοσηλεύτηκε μετά το επεισόδιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα