Συνελήφθη άνδρας που έκανε «φύλλο και φτερό» γραφεία και μαγαζιά στο Κολωνάκι

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας και κατηγορείται ότι για καιρό σάρωνε κυριολεκτικά καταστήματα και γραφεία του Κολωνακίου!

Πρόκειται για 45χρονο, ο οποίος στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή σε συμμορία κακοποιών που είχαν κατηγορηθεί για ένοπλη ληστεία σε βάρος οδηγού φορτηγού που μετέφερε καπνό.

Καταδικάστηκε, εξέτισε ποινή φυλάκισης, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και ξεκίνησε το… σάρωμα του Κολωνακίου,

μόνος αυτή τη φορά.

Πολλά από τα κλοπιμαία τα πούλησε σε κλεπταποδόχους, οι οποίοι αναζητούνται. Για την αναζήτηση και σύλληψή του είχε συσταθεί ειδική ομάδα στο Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος, που αστυνομεύει και την περιοχή του Κολωνακίου.

Οι καταγγελίες ιδιοκτητών και ενοικιαστών καταστημάτων και γραφείων έπεφταν «βροχή» στην Αστυνομία.

Ο δράστης, όπως προέκυψε, παραβιάζοντας την κλειδαριά της κεντρικής εισόδου ή τα παράθυρα των κοινόχρηστων χώρων, τρύπωνε σε γραφεία και καταστήματα και αφαιρούσε από το εσωτερικό τους χρηματοκιβώτια, χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές συσκευές, υπολογιστές, εμπορεύματα και άλλα αντικείμενα αξίας.

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε, στο σπίτι όπου διέμενε στο ΄Ιλιον, παρουσία δικαστικού λειτουργού, κατασχέθηκαν:

Αεροβόλο πιστόλι
Ηλεκτρονικές συσκευές
Εξαρτήματα Η/Υ
Πίνακες ζωγραφικής
Εμπορεύματα καταστημάτων
Κλειδιά καταστημάτων
Αντικλεπτικοί μηχανισμοί ενδυμάτων

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιασθεί ογδόντα πέντε 85 περιπτώσεις κλοπών, ενώ ο δράστης οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων παρόμοιων περιπτώσεων κλοπών συνεχίζεται.

Το άρθρο Συνελήφθη άνδρας που έκανε «φύλλο και φτερό» γραφεία και μαγαζιά στο Κολωνάκι εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα