Συνελήφθη 50χρονος που διέπραττε ένοπλες ληστείες για έξι περίπου χρόνια

Από το 2008 έως σήμερα είχε διαπράξει ένοπλες ληστείες σε υποκαταστήματα τραπεζών και άλλα καταστήματα και τον αναζητούσε η αστυνομία η οποία κατάφερε να τον εντοπίσει στο Νέο Κόσμο και να τον συλλάβει. Ο λόγος για έναν 50χρονο άνδρα που δρούσε για έξι περίπου χρόνια κάνοντας ένοπλες ληστείες.

Σύμφωνα με τις Αρχές ο δράστης επέλεγε υποκαταστήματα που είχαν λίγο κόσμο και για τη διαφυγή του μετά τις ληστείες χρησιμοποιούσε μοτοσικλέτες που είχε κλέψει την προηγούμενη ημέρα. Εν συνεχεία τις εγκατέλειπε σε

κοντινό σημείο. Πάντα εισέρχονταν στα υποκαταστήματα έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του φορώντας είτε κράνος, είτε καπέλο, είτε γυαλιά ηλίου. Αφού ακινητοποιούσε πελάτες και υπαλλήλους με την απειλή όπλου αφαιρούσε μόνος του διάφορα χρηματικά ποσά.

Συνολικά διέπραξε 27 ληστείες τραπεζών, 3 ληστείες σε καταστήματα και έκλεψε 11 μοτοσικλέτες, αποκομίζοντας συνολικά ποσό που υπολογίζεται στις 327.000 ευρώ.

Η έρευνα έδειξε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης των ρουμανικών αρχών, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, που διέπραξε στη Ρουμανία στις 19/9/1997 και παράνομη οπλοφορία.

Keywords
Τυχαία Θέματα