Συνεχίζονται οι διαδηλώσεις εναντίον του N.Τραμπ στις ΗΠΑ(video)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Νέες διαδηλώσεις κατά του Ντόναλντ Τραμπ θα πραγματοποιηθούν σήμερα στη Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες και το Σικάγο, ενώ οι ο διοργανωτές εκφράζουν την ελπίδα ότι θα συνεχιστούν οι διαμαρτυρίες. Περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι δήλωσαν στο Facebook ότι σχεδιάζουν να συμμετάσχουν ή ότι ενδιαφέρονται για τις

εν λόγω συγκεντρώσεις, όπου οι διοργανωτές ξεκαθάρισαν στους διαδηλωτές ότι η βία και οι βανδαλισμοί δεν θα γίνουν ανεκτοί.

Εξάλλου ο Αμερικανός ηθοποιός Ρόμπερτ Ντε Νίρο δήλωσε πως είναι «πολύ στενοχωρημένος» από τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ και δήλωσε πως υποστηρίζει τις διαδηλώσεις εναντίον του.

«Πρέπει να ενωθούμε παρά τις διαφορές για να μην κυβερνήσει τη χώρα το μίσος», έγραψαν στο Facebook οι διοργανωτές των διαδηλώσεων στη Νέα Υόρκη ανακοινώνοντας την πραγματοποίηση μιας συγκέντρωσης και πορείας το μεσημέρι (τοπική ώρα) στη Γιούνιον Σκουέρ.

Άλλωστε μερικές ώρες πριν από την προγραμματισμένη έναρξη των εν λόγω διαδηλώσεων, ένας διαδηλωτής πυροβολήθηκε στο Πόρτλαντ.

Ο πρόεδρος της Ρεπουμπλικανικής Εθνικής Επιτροπής Ράινς Πρίμπους, πάντως, δήλωσε χθες πως οι διαδηλωτές κατά του Τραμπ πρέπει να αποδεχθούν το αποτέλεσμα των εκλογών.

Δείτε βίντεο από συγκέντρωση κατά του Ν. Τραμπ στο Μαϊάμι στο βράδυ της Παρασκευής:

Το άρθρο Συνεχίζονται οι διαδηλώσεις εναντίον του N.Τραμπ στις ΗΠΑ(video) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα