Σύναξη εθελοντών στην Ελευσίνα

Στο Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας βρέθηκαν δεκάδες εθελοντές της πόλης, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Δημάρχου Ελευσίνας Γιώργου Τσουκαλά. Στη συγκέντρωση αναπτύχθηκε διάλογος τόσο για την αξία της εθελοντικής προσφοράς – ιδιαίτερα σε αυτούς τους δίσεκτους καιρούς – όσο και για τους τρόπους που αυτή πρέπει να αναπτυχθεί. Παρόντες ήταν εκπρόσωποι του Συλλόγου εθελοντών Θριασίου Πεδίου, του Σώματος Ελληνίδων Οδηγών, του Φιλοζωϊκού συλλόγου, του Συλλόγου Μικρασιατών, ιερείς του Αγίου Γεωργίου και πολλοί εθελοντές.

Ο

Δήμαρχος ευχαρίστησε όλους τους παρόντες αλλά και όσους δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν για την εθελοντική τους προσφορά προς την πόλη και την άμεση ανταπόκρισή τους σε κάθε κάλεσμα του Δήμου, προσφέροντας στον κάθε έναν τιμητικό έπαινο.

Από όλους τους ομιλητές εκφράστηκε η ανάγκη να πλατύνει το κίνημα του εθελοντισμού αλλά και η ανάγκη να εφαρμοστεί από την πολιτεία μια κοινωνική πολιτική που θα μπορέσει να αντιμετωπίσει όλα τα προβλήματα που δυστυχώς πολλαπλασιάζονται μέρα με την ημέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα