Συναυλία του περιοδικού ΣΧΕΔΙΑ στην Τεχνόπολη

Σήμερα (Δευτέρα 20 Μαΐου) θα πραγματοποιηθεί η συναυλία του μοναδικού ελληνικού περιοδικού δρόμου «ΣΧΕΔΙΑ» στην Τεχνόπολη στο Γκάζι.

Σε αυτήν θα συμμετέχουν οι Batala, Σπύρος Γραμμένος, Locomondo, Λεωνίδας Μπαλάφας, Βασίλης Μπαμπούνης, Mode Plagal, Ρόδες United, Υπόγεια Ρεύματα και οι Χαΐνηδες.

Η «ΣΧΕΔΙΑ» είναι ένα ανεξάρτητο περιοδικό που πωλείται στους δρόμους

της Αθήνας, παρέχοντας μια ξεχωριστή ευκαιρία σε αστέγους, ανέργους και ανθρώπους που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας να εξασφαλίσουν αξιοπρεπώς ένα εισόδημα, αλλά και ένα επιπλέον κίνητρο να ξαναχτίσουν τις ζωές τους. Πωλείται αποκλειστικά από διαπιστευμένους πωλητές σε κεντρικά σημεία της πόλης.

Για τη συναυλία έχει οριστεί μια συμβολική τιμή εισόδου 5 ευρώ. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες του περιοδικού ΣΧΕΔΙΑ, αλλά και την υποστήριξη της καμπάνιας «Γκολ στη Φτώχεια» και τις ανάγκες της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Αστέγων, που αυτό τον καιρό προετοιμάζεται εντατικώς ενόψει της συμμετοχής της στο 11ο Παγκόσμιο Κύπελλο Αστέγων που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι που μας έρχεται στο Πόζναν της Πολωνίας.

Στο χώρο θα υπάρχει και ένα περίπτερο, απ' όπου θα διατίθενται το τεύχος Μαΐου του περιοδικού, καθώς και τα καταπληκτικά T-shirts της καμπάνιας «Γκολ στη Φτώχεια» με τα εξαιρετικά έργα των Τάσου Αναστασίου, Δημήτρη Αρβανίτη και Πέτρου Ζερβού.

«122 εφημερίδες δρόμου, 40 χώρες, 6 ήπειροι, 1 φωνή ενωμένη ενάντια στη φτώχεια» είναι το σύνθημα του Διεθνούς Δικτύου Εφημερίδων του Δρόμου (International Network of Street Papers – INSP, www.street-papers.org). Με την προσθήκη του περιοδικού δρόμου «σχεδία» -το οποίο, ας σημειωθεί, έχει την υποστήριξη του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος»- τα μέλη έγιναν 122.

INFO

Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100, Γκάζι, T 210 3475518, 210 3453548

Είσοδος 5 ευρώ

Keywords
Τυχαία Θέματα