Συνάντηση Παπακώστα-Καμμένου

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ραντεβού που κράτησε περίπου μία ώρα, πραγματοποίησε σήμερα η Κατερίνα Παπακώστα με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο, φουντώνοντας τις φήμες περί μεταπήδησής της στην κυβέρνηση με τον επικείμενο ανασχηματισμό.

Το ραντεβού πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Πάνου Καμμένου στη Βουλή και στις δηλώσεις της μετά από αυτό η

κα Παπακώστα δε θέλησε ούτε να επιβεβαιώσει, ούτε να διαψεύσει το ενδεχόμενο ανάληψης κάποιου υπουργείου. Παρόλα αυτά, η δήλωσή της «ανταποκρινόμαστε στο προσκλητήριο του πρωθυπουργού», ενισχύει αυτό το σενάριο.

«Σήμερα εδώ στη Βουλή των Ελλήνων με θεσμικό τρόπο συζητούμε τα προβλήματα της χώρας και τη δυνατότητα που μπορούμε να συγκλίνουμε, ανταποκρινόμενοι στο προσκλητήριο που έκανε ο πρωθυπουργός μετά το τέλος των μνημονίων. Στόχος το Εθνικό σχέδιο δράσης για την επόμενη μέρα, να εξυπηρετήσουμε το κοινό καλό δίχως αστερίσκους και δίχως υποσημειώσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά η κα Παπακώστα.. Από την πλευρά του ο κ. Καμμενος δήλωσε ότι «έχουμε μια στενή συνεργασία και κοινή πορεία από τη ΝΔ όταν δεν είχε μεταμορφωθεί σε ακροδεξιό νεοφιλελεύθερο μόρφωμα… με τους υβριστές του Καραμανλή. Η ΝΔ δεν είναι η ίδια.

Μπακογιάννη: «O Ρουβίκωνας μας κάνει ρόμπα διεθνώς»

Το άρθρο Συνάντηση Παπακώστα-Καμμένου εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συνάντηση Παπακώστα-Καμμένου,synantisi papakosta-kammenou