Συμβαίνουν και στο εξωτερικό-17χρονος έριξε μπουνιά στον Ισπανό πρωθυπουργό! (video)

Ένα απίστευτο περιστατικό εναντίον του ιδίου του Ισπανού πρωθυπουργού, Μαριάνο Ραχόι, σοκάρει την κοινή και όχι μόνο γνώμη.

Ο πρωθυπουργός της Ισπανίας, Μαριάνο Ραχόι, έπεσε θύμα μίας σκληρής επίθεσης, η οποία μάλιστα καταγράφηκε από τις τηλεοπτικές κάμερες.

Την είδηση και το βίντεο παρουσιάζει η ηλεκτρονική έκδοση της El pais, με τις εικόνες να είναι εξοργιστικές. Ο Ισπανός πρωθυπουργός βρίσκεται σε μία προεκλογική

εκδήλωση στην επαρχία της Ποντεβέδρα, ανάμεσα σε δεκάδες ανθρώπους.

Ξαφνικά, ένας νεαρός άνδρας που βρίσκεται δίπλα του, τον χτυπάει με φοβερή δύναμη στο πρόσωπο, ενώ φυσικά μετά την τραμπούκικη επίθεση ακολούθησε πανδαιμόνιο!

Δείτε το βίντεο:

Η El Pais αναφέρει πως ο δράστης έχει ήδη συλληφθεί και μάλιστα πρόκειται για ένα… παιδί, μόλις 17 ετών! Όπως φαίνεται και στις εικόνες, ο δράστης της επίθεσης πλησίασε… ήρεμα τον Ισπανό πρωθυπουργό, με την πρόφαση πως ήθελε να βγάλει μία selfie.

Το όνομά του ανακοινώθηκε πως είναι Andrés de V. και όπως φαίνεται και στις εικόνες έπιασε… στον ύπνο την φρουρά του Μαριάνο Ραχόι.

Το χτύπημα ήταν τόσο σφοδρό, που έσπασαν τα γυαλιά του Ισπανού πρωθυπουργού, του οποίου το πρόσωπο ήταν φυσικά… κατακόκκινο μετά την επίθεση.

Πηγή φώτο: El pais

Keywords
Τυχαία Θέματα