Συλλογή τροφίμων στο Χαϊδάρι από την «Ένωση Πολιτών»

Με κεντρικό σύνθημα: Αγάπη – Αλληλεγγύη – Ανθρωπιά, η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «Ένωση Πολιτών Χαϊδαρίου» οργανώνει το Σάββατο 20 Απριλίου , δράση κοινωνικής αλληλεγγύης με σκοπό την συλλογή τροφίμων για τους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας.

Τόπος συγκέντρωσης τροφίμων:

Αγωνιστών Στρατοπέδου Χαϊδαρίου 83, μπροστά από το δισκοπωλείο «Κώστας», από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 4.00 μετά το μεσημέρι .

Τα μέλη, οι φίλοι και η Συντονιστική Επιτροπή της Ένωσης Πολιτών Χαϊδαρίου καλούν τις Χαϊδαριώτισσες

και τους Χαϊδαριώτες, κάθε ευαισθητοποιημένο Πολίτη να λάβουν μέρος σε αυτή την πράξη ανθρωπιάς και κοινωνικής προσφοράς .

«Σε αυτόν τον μνημονιακό Αρμαγεδδώνα που ισοπεδώνει την Πατρίδα μας και εξαθλιώνει χιλιάδες Ελληνικά νοικοκυριά , προκαλώντας την απόγνωση στους συνανθρώπους μας , απαντάμε με την κοινωνική συνοχή , τις δράσεις αλληλεγγύης και αλληλοϋποστήριξης αλλά και με την οργανωμένη αντίσταση ενάντια στους τοπικούς και άλλους μνημονιακούς εκφραστές» σημειώνει η συντονιστική επιτροπή της Ένωσης Πολιτών Χαϊδαρίου.

Παράλληλα και κατά την διάρκεια της συγκεκριμένης δράσης, μέλη και φίλοι της Ένωσης έχουν οργανώσει Μουσικό πεζοδρώμενο και κεράσματα με ρακόμελο και γλυκίσματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα