Σύλληψη αλλοδαπού για εισαγωγή ναρκωτικών στην Ελλάδα

Συνελήφθη χθες (12-6-2015) το βράδυ, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, στον Αερολιμένα Ηρακλείου Κρήτης ««Ν .Καζαντζάκης», μία 38χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Κένυας, για εισαγωγή στην Ελληνική Επικράτεια ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής, στο πλαίσιο στοχευόμενων ελέγχων, για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στην Ελληνική Επικράτεια, εντόπισαν

και συνέλαβαν την ανωτέρω, η οποία προερχόμενη από το Ναϊρόμπι Κένυας αεροπορικώς, μέσω Άμστερνταμ Ολλανδίας, αφίχθη στον Αερολιμένα Ηρακλείου Κρήτης ««Ν .Καζαντζάκης» .

Συγκεκριμένα η 38χρονη μετέφερε στην αποσκευή της, επιμελώς κρυμμένη στα τοιχώματα, ποσότητα ηρωίνης βάρους -1.730- γραμμ. Επίσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των -100- ευρώ και δύο (2) κινητά τηλέφωνα.

Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι την ανωτέρω ποσότητα θα μετέφερε ακτοπλοϊκώς στον Πειραιά και προορίζετο για περαιτέρω διακίνησή της στην Αθήνα.

Η συλληφθείσα αποτελεί μέλος ευρύτερου κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών, από χώρες της Αφρικής προς τη χώρα μας.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα