Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στο κέντρο-Κλειστοί οι δρόμοι

Σε εξέλιξη βρίσκεται το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στο κέντρο της Αθήνας κατά των μέτρων λιτότητας. Το συλλαλητήριο ξεκίνησε με συγκέντρωση στην πλατεία Ομονοίας και, μετά από πορεία μέσω της οδού Σταδίου, οι διαδηλωτές έφτασαν στην πλατεία Συντάγματος.

Αυτή την ώρα, είναι κλειστοί όλοι οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα.

Εξάλλου,

συλλαλητήριο και πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδος (ΓΣΕΕ) κατά του νέου πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή.

Στο συλλαλητήριο συμμετείχαν και οι εργαζόμενοι στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΑΣ) στην Ελληνική Αμυντική Βιομηχανία (ΕΑΒ) και στην Ελληνική Βιομηχανία Όπλων (ΕΛΒΟ).

Έξω από το δημαρχείο της Αθήνας, στην πλατεία Κοτζιά, βρίσκονται δημοτικοί αστυνομικοί και δημοτικοί υπάλληλοι, στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας τους κατά του μέτρου της κινητικότητας και της διαθεσιμότητας.

Νωρίτερα οι δημοτικοί αστυνομικοί πραγματοποίησαν μηχανοκίνητη πορεία από την Αγίου Κωνσταντίνου προς τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, και στη συνέχεια προς τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, όπου συναντήθηκαν με τον γενικό διευθυντή του κόμματος Κωνσταντίνο Τσιμάρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα