Συγχαρητήρια των ΗΠΑ για τη σύλληψη Μαζιώτη

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο Γενικός Πρόξενος των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη, Ρόμπερτ Σάντερς έδωσε τα συγχαρητήριά του στην ελληνική αστυνομία για τη σύλληψη Μαζιώτη, αλλά και για την γενικότερη δράση της στην αντιμετώπιση της τρομοκρατίας.

Πιο

συγκεκριμένα, μετά τη συνάντηση που είχαν στο ΥΜΑΘ, ο υπουργός Μακεδονίας Θράκης Γιώργος Ορφανός και ο γενικός πρόξενος των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Σάντερς χαρακτήρισε «μεγάλη επιτυχία» τη σύλληψη Μαζιώτη και πρόσθεσε: «Συγχαίρω την ελληνική αστυνομία για την εξαιρετική δουλειά που έκανε να φέρει ενώπιον της δικαιοσύνης κάποιον που έπρεπε να έρθει αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη».

Από την πλευρά του, ο κ. Ορφανός δήλωσε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ΕΛ.ΑΣ. και στην ηγεσία του υπουργείου Δημόσιας Τάξης για την τεράστια προσπάθεια που κάνουν στο θέμα της τρομοκρατίας. Ξέρουμε ότι οι λίγοι προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τους πολλούς. Η απάντηση είναι ότι δεν θα περάσουν».

Το άρθρο Συγχαρητήρια των ΗΠΑ για τη σύλληψη Μαζιώτη εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. Τα γεγονότα τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα