Στρατούλης: Νομίζει ο Σόιμπλε πως η Ελλάδα είναι μπανανία;

«Τι νομίζει ο κ. Σόιμπλε; Ότι η Ελλάδα είναι μπανανία ή προτεκτοράτο; Επειδή τον έμαθαν έτσι ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος;», διερωτήθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δημήτρης Στρατούλης, απαντώντας στον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, μετά την επίθεση του κ. Σόιμπλε

κατά του Γιάνη Βαρουφάκη.

Σύμφωνα με τον κ. Στρατούλη «ο Σόιμπλε έφτασε να υποδεικνύει αντικατάσταση του υπουργού Οικονομικών, είναι εμμονικός». «Τελείωσε η γερμανική Ευρώπη, η Γερμανία να υπαγορεύει και οι άλλες χώρες να εκτελούν. Τον Νοέμβριο που θα εκλεγεί το Podemos, θα είναι χειρότερα τα πράγματα γι” αυτούς», διεμήνυσε, μεταξύ άλλων, ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Πάντως, ο κ. Στρατούλης εκτίμησε πως «προτεραιότητα είναι να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες του ελληνικού λαού, δεν είναι προτεραιότητες ούτε οι εκλογές ούτε τα δημοψηφίσματα». «Εκλεχτήκαμε για να ανασάνει ο ελληνικός λαός… Εμείς δεν είμαστε ούτε δημαγωγοί, ούτε ψεύτες. Θα τηρήσουμε το πρόγραμμα μας σταδιακά. Είπαμε ότι θα κάνουμε αυτό που μπορούμε να κάνουμε, μακάρι να μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα άμεσα», δήλωσε ο ίδιος.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα