Στους Τιμπεργουλβς ο Κιριλένκο

Μετά την αδυναμία των Νετς να καλύψουν τις απαιτήσεις του Αντρέι Κιριλένκο, όπως όλα δείχνουν ο Ρώσος φόργουορντ θα φοράει την νέα σεζόν τη φανέλα των Τίμπεργουλβς, σύμφωνα με δημοσιεύματα των Αμερικανικών Μέσων Ενημέρωσης.

Ο πρώην φόργουορντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας αποφάσισε να μη συνεχίσει στην Ευρώπη και η επιστροφή του στο NBA είναι γεγονός, με την ομάδα της Μινεσότα να είναι πολύ κοντά στην

απόκτηση του.

Το συμβόλαιο θα αποφέρει στον Κιριλένκο 20 εκατ. δολάρια για δύο χρόνια με οψιόν για τον δεύτερο χρόνο, ενώ απομένει η επισημοποίηση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Η απόκτηση του «ΑΚ 47» από τους «Λύκους» θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο τριπλής ανταλλαγής ανάμεσα στους Τίμπεργουλβς, τους Σανς και τους Χόρνετς. Οι Μπραντ Μίλερ, Γουέσλεϊ Τζόνσον και μια επιλογή πρώτου γύρου του ντραφτ θα παραχωρηθούν στους Σανς, οι οποίοι με την σειρά τους θα στείλουν τον Ρόμπιν Λόπεζ και τον Χακίμ Γουόρικ στους Χόρνετς. Η Μινεσότα εκτός από τον Κιριλένκο, θα αποκτήσει τον Τζερόν Ντάισον και δύο επιλογές του δεύτερου γύρου του ντραφτ.

Keywords
Τυχαία Θέματα