Στους Χιούστον Ρόκετς ο Κώστας Παπανικολάου

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

ΝΒΑerκαι ο διεθνής φόργουορντ Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στους Χιούστον Ρόκετς.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένο ρεπορτάζ του Yahoo Sports, ο 24χρονος φόργουορντ της Μπαρτσελόνα υπέγραψε με τις «ρουκέτες» συμβόλαιο για 1+1 χρόνια το οποίο θα του αποφέρει συνολικά 9,4 εκατομμύρια δολάρια. Οι Ρόκετς είχαν αποκτήσει τα δικαιώματα του Παπανικολάου ύστερα από τριπλή

ανταλλαγή το καλοκαίρι του 2013 και ενώ είχε γίνει Ντραφτ το 2012 από τος Νικς της Νέας Υόρκης.

Η ομάδα του Χιούστον προσπάθησε και στην αρχή του καλοκαιριού να πείσει τον διεθνή φόργουρντ να περάσει από την άλλη μεριά του Ατλαντικού όμως τότε του προσέφεραν λίγα χρήματα και δεν μπόρεσαν να τον πείσουν.

Εκεί θα βρει δύο πρώην συμπαίκτες του στους Πειραιώτες, τον Τζος Πάουελ με τον οποίο κατέκτησαν πρόπερσι την Ευρωλίγκα και επίσης αποκτήθηκε φέτος, αλλά και τον Πάτρικ Μπέβερλι. Ο τελευταίος, μάλιστα, έσπευσε να τον καλωσορίσει μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης. «Συναντιόμαστε και πάλι. Παίζαμε μαζί στην Ελλάδα. Στον Ολυμπιακό. Τώρα, ξανά μαζί στο ΝΒΑ. Η Red Nation καλωσορίζει τον Έλληνα αδερφό μου, Κώστα», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter για τον 24χρονο φόργουορντ, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στον Ολυμπιακό τη σεζόν 2009-2010.

Το άρθρο Στους Χιούστον Ρόκετς ο Κώστας Παπανικολάου εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα