Στον τελικό ο Ολυμπιακός για το τρόπαιο και το ντάμπλ

Χωρίς πολλά πολλά και έχοντας έναν Μήτρογλου σε κέφια ο Ολυμπιακός σφράγισε και τυπικά στην Κομοτηνή την πρόκρισή του στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας, για 37η φορά στην ιστορία του και με τη συμμετοχή του στον τελικό της 11ης Μαΐου,

θα διεκδικήσει το 26ο Κύπελλο Ελλάδας στην ιστορία του συλλόγου, απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης που χθες Σάββατο πήρε το εισιτήριο αποκλείοντας τον ΠΑΟΚ.

Μετά το 6-2 του πρώτου ματς, στο «Καραϊσκάκη» ο αγώνας ρεβάνς της ημιτελικής φάσης είχε διαδικαστικό χαρακτήρα αλλά έστω και έτσι μπήκαν 3 γκολ και έγινε ένα αξιοπρεπές παιχνίδι, αντάξιο του ημιτελικού ενός τέτοιου θεσμού.

Το πρώτο μέρος άνηκε στον Ολυμπιακό φυσικά και λόγω των γκολ του Μήτρογλου (27΄ και 40΄). Για την ακρίβεια, δύο ασίστ του Μανιάτη και ισάριθμα γκολ με υπέροχες προσπάθειες του Μήτρογλου, άλλαξαν τα δεδομένα της αναμέτρησης και έφεραν τον Ολυμπιακό σε θέση οδηγού.

Ο Πανθρακικός προσπάθησε στην επανάληψη, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για γκολ και τελικά σκόραρε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Δημήτρη Παπαδόπουλου, λίγο πριν το τέλος (83΄).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανθρακικός (Παύλος Δερμιτζάκης): Βρονταράς, Σαρακατσάνος, Σερφά, Σκλιοπίδης, Χρήστου, Καστελάν, Λουσέρο, Μακρυδημήτρης (78' Μπονκ), Βαϊρουά (65' Καθάριος), Τζάνης (48' Μίνγκας), Παπαδόπουλος.

Ολυμπιακός (Βίκτορ Σάντσεθ): Κάρολ, Παπάζογλου, Παπαδόπουλος, Μανωλάς (46' Σιόβας), Λυκογιάννης, Φέισα, Μανιάτης, Μασάντο, Φουστέρ (65' Φετφατζίδης), Γκρέκο, Μήτρογλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα