Στοιχεία που «καίνε» στον υπολογιστή του Μιχαλολιάκου

Ένα μεγάλο αρχείο, αφιερωμένο στο Γιώργο Πατέλη, τον αποκαλούμενο πυρηνάρχη της Χ.Α. στη Νίκαια που σήμερα είναι προφυλακισμένος για την υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, αλλά και φωτογραφία του Γιώργου Ρουπακιά, του ανθρώπου που φέρεται ότι μαχαίρωσε και σκότωσε τον Παύλο Φύσσα, περιέχονται στον υπολογιστή του προφυλακισθέντος γγ της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου που κατασχέθηκε από την Αντιτρομοκρατική

Υπηρεσία.

Όπως εκτιμούν οι δικαστικές αρχές, η φωτογραφία και το αρχείο απεικονίζουν ακράδαντα τη γνωριμία του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής με τον άνθρωπο που φέρεται να κατέβασε το τάγμα εφόδου στη Νίκαια με αποτέλεσμα να δολοφονηθεί ο μουσικός Παύλος Φύσσας.

Την επομένη της δολοφονίας υπήρχαν δεκάδες κλήσεις από τηλέφωνα που ανήκουν στον Νίκο Μιχαλολιάκο προς το σπίτι του Γιώργου Πατέλη. Τότε, ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής είχε υποστηρίξει πως τα τηλέφωνα τα έχει παραχωρήσει στα γραφεία του κόμματος, ενώ ο Γιώργος Πατέλης είχε πει ότι τηλεφωνούσε στη γυναίκα του από τα γραφεία όπου δούλευε.

Στα αρχεία υπάρχουν επίσης από ματωμένα κουζινομάχαιρα, μέχρι φωτογραφίες με εκτελέσεις από Ναζί σε στρατόπεδα συγκέντρωσης . Υπάρχει επίσης φωτογραφία με Ναζί μπροστά στην Ακρόπολη.

Ο αρχηγός του κόμματος ακούγεται σε βίντεο από τη μια να καλεί να μετατρέψουν τον λαό σε χαλύβδινη φάλαγγα και να διακηρύσσει: «Αν υπήρχαν Ναζί ίσως να ήμασταν Ναζί. Αλλά δεν υπάρχουν σήμερα…».

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με δικαστικές πηγές, είναι πλέον ανοιχτό το ενδεχόμενο οι ανακρίτριες, που χειρίζονται την υπόθεση, να ζητήσουν επέκταση της κατηγορίας και για «προπαρασκευαστικές πράξεις κατάλυσης του πολιτεύματος».

Στα αρχεία υπάρχουν ακόμη ο Χίτλερ, ο αγκυλωτός σταυρός και ο Γεώργιος Παπαδόπουλος, ενώ βρίσκονται και φωτογραφίες του άτυχου Γιώργου Φουντούλη, που δολοφονήθηκε στο Νέο Ηράκλειο, δίπλα στον Ηλία Κασιδιάρη, καθώς και του επίσης δολοφονημένου ειδικού φρουρού Χαράλαμπου Αμανατίδη (δολοφονήθηκε στην Κηφισιά την παραμονή της πρωτοχρονιάς του 2005, εκτελώντας υπηρεσία σκοπού στην οικία του βρετανού στρατιωτικού ακολούθου συνταγματάρχη Βlatherwick Μark).

Στα αρχεία, εξάλλου, υπάρχει πλήρης καταγραφή και παρακολούθηση των δράσεων των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωής Κωνσταντοπούλου και Ρένας Δούρου, η οποία αναφέρεται ως «ξανθιά».

Keywords
Τυχαία Θέματα