«Στο σφυρί» η βίλα Κωστόπουλου- Μπαλατσινού στη Φιλοθέη

Πωλητήριο μπήκε στην πολυτελή μονοκατοικία της Φιλοθέης, στην οποία έζησαν επί 13 χρόνια ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού. Η τράπεζα στην οποία έχει περιέλθει η βίλα λόγω κατάσχεσης μετά το «κανόνι» του εκδότη, ανακοίνωσε την πώλησή της με αγγελία που δημοσιεύτηκε σε κυριακάτικο ένθετο αγοράς ακινήτων. Η τιμή εκκίνησης της βίλας των 1.242,23 τ.μ. και των τεσσάρων επιπέδων είναι στα 8,05 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με την Espresso,

πρόκειται για ένα πολυτελέστατο σπίτι, χτισμένο σε τέσσερα επίπεδα με μεγάλο κήπο και τεράστια πισίνα 69 τ.μ. Το σπίτι περιλαμβάνει γυμναστήριο και playroom στο υπόγειο των 528 τ.μ., το ισόγειο συνολικής επιφάνειας 280 τ.μ. (κουζίνα και καθιστικό), τον πρώτο όροφο 252,63 τ.μ. (κρεβατοκάμαρες) και το δεύτερο όροφο 182 τ.μ., ένα άνετο ρετιρέ γραφείο.

Η εντυπωσιακή μονοκατοικία υπήρξε ένα σπίτι ανοιχτό σε χιλιάδες celebrities, εγχώριους stars, πρωταγωνιστές και παρουσιάστριες της showbiz, ειδικά τη δεκαετία του ’00, την εποχή που ο Πέτρος Κωστόπουλος μεσουρανούσε ως εκδότης των πιο «in» lifestyle περιοδικών.

Keywords
Τυχαία Θέματα