Στο Μαξίμου οι καναλάρχες – Κόντρα κυβέρνησης και αντιπολίτευσης

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Πάρα την πρωθυπουργική… πρεμούρα για τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και τη Σύνοδο του Νότου, το θέμα των τηλεοπτικών αδειών παραμένει στις πρώτες προτεραιότητες του Αλέξη Τσίπρα. Αυτήν την εβδομάδα θα αρχίσει η διαδικασία με τα επόμενα βήματα μετά τη δημοπράτηση που ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Η επόμενη ημέρα μετά τη δημοπρασία

Την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου

αναμένεται να περάσουν σήμερα στις τρεις το απόγευμα οι εκπρόσωποι των τεσσάρων προσωρινών πλειοδοτών. Εκεί θα συνομιλήσουν με τον Νίκο Παππά, την κυβερνητική εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη και τον Γενικό Γραμματέα Ενημέρωσης και Εποικοινωνίας, Λευτέρη Κρέτσο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, μέσα σε πέντε ημέρες από την ημέρα της δημοπρασίας οι υπερθεματιστές οφείλουν να υποβάλλουν πόθεν έσχες ενώ αν εντοπιστούν «κενά», τότε ο «παραβάτης» δεν πρόκειται να πάρει την άδεια. Σε μία τέτοια περίπτωση, τη θέση του θα καταλάβει ο επιλαχών πλειοδότης από την λίστα κατάταξης σε φθίνουσα σειρά, βάση της υψηλότερης προσφοράς όλων των φάσεων που υπέβαλλαν οι συμμετέχοντες.

«Πόλεμος» κυβέρνησης και αντιπολίτευσης

Σε σοβαρό πολιτικό αλλά και κοινωνικό ζήτημα εξελίσσεται το μέλλον των εργαζομένων των τηλεοπτικών σταθμών που δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν τηλεοπτική άδεια. Στην κυβέρνηση υποστηρίζουν σε όλους τους τόνους πως «πάνω από όλα είναι η νομιμότητα» και εξαπολύουν επίθεση για «κροκοδείλια» εργοδοτικά και νεοδημοκρατικά δάκρυα.

Από την πλευρά της, η Νέα Δημοκρατία στηλιτεύει τις κυβερνητικές δηλώσεις με τον εκπρόσωπο Τύπου, Γιώργο Κουμουτσάκο να κατηγορεί το Μέγαρο Μαξίμου πως εμφανίζεται ικανοποιημένο επειδή θα αρχίσουν οι απολύσεις στα κανάλια.

Αρνητικές συνέπειες στον πλουραλισμό της ενημέρωσης και στην απασχόληση θα έχει το «μαύρο» στα κανάλια σχολιάζει η ΔΗΜΑΡ, καταγγέλοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ή άλλη όψη του ίδιου νομίσματος της ΝΔ, που προκάλεσε το «μαύρο» στην ΕΡΤ.

Το άρθρο Στο Μαξίμου οι καναλάρχες – Κόντρα κυβέρνησης και αντιπολίτευσης εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα