Στο ίδιο έργο θεατές Χρυσαυγίτες και Αντιεξουσιαστές

Δυο συγκεντρώσεις στην ίδιαν περιοχή ήταν αναμενόμενο να δημιουργήσει τα συνηθισμένα, δυστυχώς πια, επεισόδια μεταξύ αντιεξουσιαστών και μελών της Χρυσής Αυγής.

Όλα ξεκίνησαν από τότε που η Χρυσή Αυγή Νίκαιας προγραμμάτισε για σήμερα στις 18.00, μετά από εκατοντάδες αιτήματα κατοίκων, όπως επικαλέστηκε, της Νίκαιας, συγκέντρωση ενάντια στην εγκληματικότητα και τον ρατσισμό κατά των Ελλήνων.

Έτσι την ονόμασαν. Στη συγκέντρωση είχε προγραμματιστεί να παραστεί και να απευθύνει χαιρετισμό σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα του «Λαϊκού Συνδέσμου».

Μάλιστα μοιράστηκαν και χιλιάδες φυλλάδια στην Νίκαια τα προηγούμενα βράδια από μέλη και φίλους της Χρυσής Αυγής όπου όπως γράφουν δεν έμεινε στενό, σπίτι , μαγαζί που να μην μοιράστηκε το ενημερωτικό φυλλάδιο της συγκέντρωσης κατά του ρατσισμού των ΕΛΛΗΝΩΝ.

Κοντά σε αυτή την εκδήλωση ήρθε και έδεσε και η άλλη αντιρατσιστική-αντιφασιστική συγκέντρωση στις 14.00 στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας και πορεία από τον αντιφασιστικό συντονισμό περιοχών Πειραιά και δυτικής Αθήνας όπως συνηθίζεται και γίνεται σε πολλές περιοχές της Ελλάδας. Στη συγκέντρωση έδωσε το παρών και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Μπόλαρη.

Αναμενόμενα λοιπόν τα αποτελέσματα και η ένταση που επικράτησε με άνδρες των ΜΑΤ να κάνουν χρήση χειροβομβίδων κρότου-λάμψης για να απομακρύνουν τους συγκεντρωμένους που ήρθαν στα χέρια αργότερα στην πλατεία Δαβάκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα