Στην Τρίπολη χωρίς τον Τσιστιακόφ

Μέχρι την τελευταία στιγμή περίμεναν οι επιτελείς του ΠΑΟΚ να αλλάξει απόφαση ο στενός συνεργάτης του Σαββίδη, αλλά μάταια. Ο Τσιστιακόφ αποφάσισε να μην ταξιδέψει με την αποστολή του ΠΑΟΚ με προορισμό την Καλαμάτα (αεροπορικώς) και στην συνέχεια οδικώς για την Τρίπολη. Ο ίδιος δεν θέλησε να εξηγήσει στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ
για αυτή την απόφαση. Πάντως το μεσημέρι ήταν παρών κανονικά στην Τούμπα και παρακολούθησε την προπόνηση των παικτών. Είναι η πρώτη φορά που δεν ακολουθεί την ομάδα σε εκτός έδρας παιχνίδι απο την ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά του ! Η αποστολή του ΠΑΟΚ που αποτελείται από 20 παίκτες θα μεταβεί στην Καλαμάτα αεροπορικώς και στην συνέχεια οδικώς στην Τρίπολη. Εκεί θα διανυκτερεύσει σε γνωστό ξενοδοχείο (έξω από την πόλη της Αρκαδίας). Ο Γεωργιάδης φαίνεται πως έχει πάρει τις αποφάσεις του για την ενδεκάδα, όμως θα τις ανακοινώσει στους παίκτες, κατά την διάρκεια της ομιλίας του στο ξενοδοχείο που θα καταλύσει η αποστολή. Ο Σαρλ Ιτάνζ έμεινε εκτός για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης ωστόσο επιστρέφει ο Χακόμπο.
H αποστολή του ΠΑΟΚ έχει ως εξής: Γλύκος, Χακόμπο, Αποστολόπουλος, Έτο, Λίνο, Σταφυλίδης, Κατσουράνης, Κουμάλο, Σίλντενφελντ, Κάτσε, Φωτάκης, Λάζαρ, Βούκιτς, Ρομπέρ, Κίτσιου, Λόρενς, Ολίσε, Γεωργιάδης,Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.
πηγή: pamesports.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα