Στην πλατεία Κλαυθμώνος οι σχολικοί φύλακες

Πολλά χρόνια πριν, χρόνια τα οποία εμείς δεν τα ζήσαμε αλλά φροντίζουν κάποιοι για να αποκτήσουμε σχετική εμπειρία, η πλατεία Κλαυθμώνος ήταν ο τόπος όπου συγκεντρώνονταν και έκλαιγαν οι δημόσιοι υπάλληλοι που έμεναν άνεργοι, ανάλογα με την εναλλαγή κυβέρνησης στην εξουσία του σχετικά νέου τότε ελληνικού κράτους. Από αυτό το γεγονός πήρε μάλιστα το όνομά της και η συγκεκριμένη πλατεία.

Τώρα, πολλά χρόνια μετά, συγκεντρώνονται ξανά δημόσιοι υπάλληλοι και πιο συγκεκριμένα οι σχολική φύλακες. Όπως ανακοίνωσε η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.- Ο.Τ.Α. και η γραμματεία των σχολικών

φυλάκων, ανακοινώνουν στο πλαίσιο των αγωνιστικών δράσεων που έχουν αποφασισθεί, από τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014, η πλατεία Κλαυθμώνος στην Αθήνα, ορίζεται ως κέντρο αγώνα και αντίστασης στις διαθεσιμότητες – απολύσεις, των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

«Τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου, στις 9πμ το πρωί, θα είμαστε όλοι εκεί, σχολικοί φύλακες και συνδικαλιστικά στελέχη της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.» τονίζεται στην ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα