Στην Ατλέτικο μέχρι το 2020 ο «Τσόλο» Σιμεόνε

Στην Ατλέτικο Μαδρίτης μέχρι και το 2020 θα συνεχίσει ο Ντιέγκο Σιμεόνε, ο προπονητής των «ροχιμπλάνκος» που συμφώνησε με την διοίκηση της ομάδας για την ανανέωση του συμβολαίου του. Μάλιστα η διοίκηση της Ατλέτικο ανακοίνωσε μέσω twitter την είδηση, γράφοντας «Σήμερα είναι μία μεγάλη ημέρα για όλη την οικογένεια της Ατλέτικο».

Αν και λεπτομέρειες της συμφωνίας δεν έχουν γίνει επισήμως γνωστές, θεωρείται δεδομένο όμως ότι οι απολαβές του «Τσόλο» θα υπερδιπλασιαστούν σε

σχέση με το προηγούμενο συμβόλαιο, το οποίο έληγε το 2017.

Ο Σιμεόνε ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Ατλέτικο Μαδρίτης τον Δεκέμβριο του 2011 και άμεσα τη μετέτρεψε ξανά σε πρωταγωνίστρια, εντός και εκτός Ισπανίας. Επί των ημερών του οι «ροχιμπλάνκος» κατέκτησαν ένα Γιουρόπα Λιγκ (2012), ένα Σούπερ Καπ Ευρώπης (2012), ένα κύπελλο Ισπανίας (2013), ένα σούπερ καπ Ισπανίας (2014), αλλά κυρίως το πρωτάθλημα Ισπανίας του 2014 -για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια, όταν ο Αργεντινός ήταν ποδοσφαιριστής του συλλόγου-, ενώ έφτασαν μια ανάσα από την κατάκτηση του Champions League στον περσινό τελικό της διοργάνωσης με αντίπαλο την Ρεάλ.

Πηγή: in.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα