Στιγμές τρόμου: Γύρισε «λιώμα», χτύπησε τη μητέρα του και πήγε να κάψει το σπίτι

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε μια γυναίκα στον Βόλο, που δέχθηκε γροθιά από τον γιο της, ο οποίος ήταν σε απόλυτη κατάσταση μέθης. Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα της περασμένης Δευτέρας σε περιοχή του Πηλίου.

Ο 40χρονος επέστρεψε στο σπίτι αφού είχε πριν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και χτύπησε τη μητέρα του με γροθιά στο πρόσωπο. Σαν να μην φτάνει αυτό, περιέλουσε με οινόπνευμα τα έπιπλα του σπιτιού και ετοιμάστηκε να βάλει φωτιά.

Ευτυχώς ο αδερφός του άκουσε τη φασαρία και τον πρόλαβε πριν προκαλέσει τραγωδία.

Αφού τον ακινητοποίησε, του πήρε τον αναπτήρα, και τον παρέδωσε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν.

Μετά την άσκηση δίωξης για ενδοοικογενειακή βία, απλή σωματική βλάβη και απόπειρα εμπρησμού, ο 40χρονος παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο όπου ισχυρίστηκε ότι βγήκε εκτός ελέγχου επειδή η μητέρα του τον χαστούκισε και ότι κατά την διάρκεια του καβγά η μητέρα και ο αδελφός του τον έριξαν στο δάπεδο και τον χτυπούσαν στο κεφάλι με έναν πλάστη.

Το δικαστήριο δεν πείσθηκε και τον καταδίκασε σε συνολική ποινή φυλάκισης 27 μηνών μετατρέψιμη προς πέντε ευρώ ημερησίως. Ωστόσο, άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.

Το άρθρο Στιγμές τρόμου: Γύρισε «λιώμα», χτύπησε τη μητέρα του και πήγε να κάψει το σπίτι εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα