Στέψη η πέμπτος αγώνας;

Τελευταίο ματς απόψε στη σειρά των τελικών της Α1 και παράδοση στέμματος, ή παράταση αγωνίας; Αυτό είναι το καυτό ερώτημα για την αποψινή αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ (19:00), ανάμεσα στους «αιώνιους», εκεί όπου ο Ολυμπιακός απέχει μία νίκη από το πρώτο του πρωτάθλημα μετά από 15 χρόνια, ενώ ο Παναθηναϊκός με επικράτηση ισοφαρίζει τη σειρά σε 2-2, και στέλνει τους

τελικούς σε πέμπτο παιχνίδι στο ΣΕΦ το ερχόμενο Σάββατο (2/7).

Το βράδυ θα ξέρουμε αν οι γηπεδούχοι του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μείνουν και απόψε «ζωντανοί» και με τη βοήθεια των οπαδών τους διεκδικήσουν τον τίτλο στο φαληρικό στάδιο σε τρεις ημέρες, ή αν το στέμμα αλλάξει χέρια και οι «ερυθρόλευκοι» μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκα πανηγυρίσουν και το πρωτάθλημα Ελλάδας.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται… με την πλάτη στον τοίχο, καθώς αν χάσει απόψε, παραδίδει μετά από δέκα χρόνια το στέμμα του πρωταθλητή Ελλάδος, γνωρίζοντας καλά πως οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του. Το "τριφύλλι" για να ελπίζει σε ισοφάριση της σειράς, θα πρέπει να περιορίσει τα πολλά λάθη, να ελέγξει τα ριμπάουντ και να βγάλει ενέργεια και πίστη στο παρκέ.

Από την όλοι στην ομάδα του Ολυμπιακού παρουσιάζονται προσγειωμένοι, παρά το σημαντικό προβάδισμα απέναντι στον Παναθηναϊκό, ενώ κανείς δεν επαναπαύεται στο πλεονέκτημα έδρας, σε περίπτωση ήττας απόψε στο ΟΑΚΑ.

Για αυτό το σύνθημα στο στρατόπεδο των Πειραιωτών είναι «Πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα στο ΟΑΚΑ», γνωρίζοντας όλοι πολύ καλά πως τους παρουσιάζεται μία μοναδική ευκαιρία. Η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, ενώ απόψε στο ΟΑΚΑ θα ρίξουν το άγχος στους αντιπάλους τους, αφού σε περίπτωση ήττας για εκείνους δεν υπάρχει αύριο.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Αναστόπουλος, Σχινάς και Μπήτης, ενώ αν χρειαστεί πέμπτο παιχνίδι για να κριθεί ο τίτλος, αυτό θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο στο ΣΕΦ.

Keywords
Τυχαία Θέματα