Στα χέρια της αστυνομίας οι ληστές γνωστού κοσμηματοπωλείου της Κηφισιάς

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Στα χέρια της αστυνομίας, βρίσκονται σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες της ένοπλης ληστείας σε βάρος των υπαλλήλων του γνωστού κοσμηματοπωλείου της Κηφισιάς «Πατσέας».

Οι ίδιες πληροφορίες, εν αναμονή της επίσημης ανακοίνωσης της Ασφάλειας Αττικής, αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν ΄Ελληνα και έναν Αλβανό, σεσημασμένοι ως τώρα μόνο για κλοπές και άλλα μικρο αδικήματα, αλλά όχι για ληστείες.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας φέρονται

να εντόπισαν τους δράστες στα δυτικά προάστια όπου και μετά από παράλληλες επιχειρήσεις τους ακινητοποίησαν και τους συνέλαβαν.

Ένα μέρος από τα κλοπιμαία του κοσμηματοπωλείου τα έχουν πουλήσει σε κλεπταποδόχους, ενώ τα χρήματα που πήραν από την πώληση τα ξόδεψαν σε διασκεδάσεις και αγορά ναρκωτικών.

Η ληστρική επιδρομή είχε εκδηλωθεί το απόγευμα της Πέμπτης, 14 Ιουλίου, στο πασίγνωστο κοσμηματοπωλείο, που βρίσκεται, στη γωνία των οδών Κυριαζή και Αλωνίων, στην Κηφισιά.

Ο ένας από τους δύο φερόμενους ως δράστες, οπλισμένος με πιστόλι, πυροβολώντας στον αέρα με αβολίδωτα φυσίγγια, πανικόβαλε και ακινητοποίησε υπαλλήλους και πελάτες του καταστήματος.

Αφού άρπαξε κοσμήματα και χρήματα, έτρεξε, επιβιβάστηκε σε μοτοσυκλέτα που οδηγούσε συνεργός του και διέφυγαν.

Η Αστυνομία ερεύνησε την υπόθεση μέσω καμερών ασφαλείας και με άλλα ηλεκτρονικά ίχνη με αποτέλεσμα τέσσερις μήνες μετά να φθάσει στους δράστες.

Έως το πρωί συνεχιζόταν η ανάκρισή τους προκειμένου να διαπιστωθεί αν εμπλέκονται και σε άλλες ληστείες σε ίδιους η παρεμφερείς στόχους, ενώ μετά το τέλος της αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Το άρθρο Στα χέρια της αστυνομίας οι ληστές γνωστού κοσμηματοπωλείου της Κηφισιάς εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα