Σπιτονοικοκυρά Ρούλας: Αυτή ήταν η Ευγενία Κούτρα – Προχωρούν οι έρευνες

Η σπιτονοικοκυρά της Ρούλας Πισπιρίγκου αποτελεί ένα από τα πλέον αινιγματικά πρόσωπα της υπόθεσης του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, που έχει συγκλονίσει την ελληνική κοινή γνώμη, καθώς η 33χρονη κατηγορούμενη για τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας, ενδέχεται να εμπλέκεται και στον θάνατο της 69χρονης Ευγενίας Κούτρα. Η εκπομπή LiveNews έφερε στη δημοσιότητα σήμερα μία σπάνια φωτογραφία της σπιτονοικοκυράς της οικογένειας Δασκαλάκη. Η συγκεκριμένη φωτογραφία ήταν από μία αποχαιρετιστήρια εκδήλωση στο Εσπερινό Λύκειο όπου

εργαζόταν, ανέφερε o αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος. Εκείνη την χρονιά, γύρω στο 2006 με 2007, η τότε φιλόλογος είχε αποφασίσει να συνταξιοδοτηθεί και να πάει στην Πάτρα.

Το 2008 ο σύζυγός της «έφυγε» από ανακοπή καρδιάς

Το 2008 ο σύζυγός της «έφυγε» από ανακοπή καρδιάς, ενώ κείνη απομονώθηκε στο σπίτι της, ιδιαίτερα κατά τα τελευταία χρόνια καθώς έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας. Οι γιατροί αναφέρουν ότι η σπιτονοικοκυρά του ζεύγους Δασκαλάκη είχε προβλήματα υγείας, ωστόσο τα πράγματα περιπλέκονται. Άνθρωποι που γνώριζαν την 69χρονη αναφέρουν ότι υπήρχαν προστριβές με την Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς η οικογένεια δεν πλήρωνε ενοίκιο και η σπιτονοικοκυρά έβλεπε την 33χρονη να πηγαίνει εκδρομές. Εκείνο που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στους συγγενείς της σπιτονοικοκυράς ήταν ότι, ενώ η 69χρονη πέθανε στις 12 Σεπτεμβρίου 2020, η Ρούλα Πισπιρίγκου τους ειδοποίησε τηλεφωνικά ότι η Ευγενία πέθανε την προηγούμενη ημέρα, δηλαδή Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020. Ωστόσο, με έκπληξη διαπίστωσαν ότι ο θάνατός της πιστοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 12 Σεπτεμβρίου 2020.

Μαυροειδάκος για Πάτρα: Οι αποκαλύψεις για τη σπιτονοικοκυρά θα μας ξενίσουν

Μιλώντας στην εκπομπή LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Στράτος Μαυροειδάκος, γενικός Γραμματέας Ειδικών Φρουρών, δήλωσε ότι η 33χρονη δεν πίστευε ότι θα πάει στη φυλακή. «Αυτή μάλλον δεν είχε καταλάβει ότι θα μπει στη φυλακή, νόμιζε ότι βγει με περιοριστικούς όρους». Αναφορικά με τις ευθύνες της αστυνομίας για το γεγονός πως δεν πήγαν οι αρχές να τραβήξουν φωτογραφίες από το σπίτι που πέθανε η Ίριδα, χαρακτήρισε το γεγονός ανήκουστο. Σχετικά με την πληροφορία ότι έξω από το κελί της Ρούλας Πισπιρίγκου υπάρχει ένας αστυνομικός ο οποίος κρατάει αναπτήρα και ανάβει τα τσιγάρα της 33χρονης, είπε:«Αυτά νομίζω ότι δεν είναι σοβαρά, να είστε σίγουροι».

Ο κ. Μαυροειδάκος τόνισε ότι η έρευνα της αστυνομίας έχει οδηγήσει και σε αποκαλύψεις για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού. «Θα υπάρχουν αποκαλύψεις και φαίνεται ότι ένα γαϊτανάκι τρόμου έχει ανοίξει και έχει ξεκινήσει. Θα δούμε καταστάσεις και πράγματα που να είστε σίγουροι ότι θα μας ξενίσουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σπιτονοικοκυρά Ρούλας, Αυτή, Ευγενία Κούτρα – Προχωρούν,spitonoikokyra roulas, afti, evgenia koutra – prochoroun