Σούπερ Λίγκα αναβολή: Αναβλήθηκε η Γενική συνέλευση

Οριστική αναβολή στην έναρξη της Super League που ήταν προγραμματισμένη για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Σήμερα ήταν προγραμματισμένη η Γενική Συνέλευση που θα έκρινε αν θα έχουμε σέντρα στο πρωτάθλημα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Ωστόσο η ΓΣ δεν πραγματοποιήθηκε καν καθώς δεν υπήρχε απαρτία.

Συγκεκριμένα πέντε ομάδες, που έχουν ήδη κλείσει τηλεοπτικό συμβόλαιο, δεν έδωσαν το «παρών» και έτσι έχουμε επίσημα αναβολή στην έναρξη της Super League.

Θυμίζουμε ότι οι ομάδες έχουν ήδη εξασφαλίσει την τηλεοπτική τους στέγη είναι ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ, ο Άρης και ο ΟΦΗ.

Την Δευτέρα η νέα Γενική συνέλευση

Η Γενική συνέλευση αναβλήθηκε εκ νέου και θα γίνει προσπάθεια να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (23/8). Αν έχει βρεθεί λύση με τα τηλεοπτικά των υπόλοιπων ομάδων μέχρι τότε, θα υπογραφεί η προκήρυξη και θα προγραμματιστεί η σέντρα.

Μάλιστα, θα πρέπει να επισημάνουμε ότι δεν μπορεί να αρχίσει η σεζόν ακόμη και εάν αλλάξουν τα δεδομένα και την Πέμπτη στην επαναληπτική Γενική Συνέλευση εγκριθεί η προκήρυξη του πρωταθλήματος. Και αυτό καθώς βάσει του κανονισμού θα πρέπει από την ώρα της υπογραφής της και την κοινοποίηση του προγράμματος στις ομάδες, να έχουν περάσει τουλάχιστον 96 ώρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σούπερ Λίγκα, Αναβλήθηκε, Γενική,souper ligka, anavlithike, geniki