Σούπερ Λιγκ – 12η αγωνιστική: Αθηναϊκό ντέρμπι

Σούπερ Λιγκ – 12η αγωνιστική: Ματσάρα στο «ΟΑΚΑ»! Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της Αθήνας. Οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν 2-1 του Αστέρα Τρίπολης εκτός έδρας. Έκαναν μία καλή εμφάνιση και πήραν μια σημαντική νίκη. Η εικόνα δεν ήταν ίδια και την Πέμπτη, όταν ηττήθηκε με 2-4 από την Μπράγκα. Πολλά λάθη αμυντικά, δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό και γνώρισε ακόμα ένα ευρωπαϊκό κάζο μετά

την ήττα από την Ζόρια. Το σημερινό παιχνίδι είναι κομβικό, αφού η νίκη θα ελαφρύνει κάπως το κλίμα στην ομάδα. Δεν υπολογίζονται οι Τσιγκρίνσκι, Λόπες και Μπακάκης.

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός έρχεται από τη νίκη με 2-1 κόντρα στον Παναιτωλικό. Έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και θα μπορούσε να είχε σκοράρει περισσότερα γκολ. Πρέπει να αρχίσει να παίρνει τα αποτελέσματα, ώστε να διατηρηθεί κοντά στις θέσεις, που οδηγούν στην Ευρώπη. Απόψε, θα κυνηγήσουν τη νίκη, που θα τους τονώσει το ηθικό. Δεν υπολογίζονται οι Σαβιέρ, Αντονίτο, Εμμανουηλίδης και Χατζηθεοδωρίδης.

Σούπερ Λιγκ – 12η αγωνιστική: Στην Τούμπα

Ψάχνει αντίδραση ο ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος» υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης. Οι «ασπρόμαυροι» έρχονται από τη νίκη με 2-0 κόντρα στην Λαμία. Δεν έπιασε υψηλά στάνταρ, ωστόσο πήρε εύκολα το τρίποντο. Την Πέμπτη ηττήθηκε με 2-1 κόντρα στην Ομόνοια. Έκαναν λάθη αμυντικά και έτσι αποκλείστηκαν από την συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ. Απόψε, θέλουν να συνεχίσουν το απόλυτο στο πρωτάθλημα από όταν ανέλαβε ο Γκαρσία. Δεν υπολογίζονται οι Βιεϊρίνια, Μπίσεσβαρ, Βαρέλα, Μιχάι και Περέιρα.

Από την άλλη, ο Αστέρας έρχεται από την ήττα με 1-2 κόντρα στην ΑΕΚ. Έκανε καλή εμφάνιση αλλά δεν κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Απόψε, θα προσπαθήσει να κάνει μια ανάλογη εμφάνιση. Δεν υπολογίζονται οι Μπαράλες, Λ. Φερνάντρθ, Μουνάφο, Αντζούλας, Ορόσκο και Καπίγια.

Σούπερ Λιγκ – 12η αγωνιστική: Στο “Γεντί Κουλέ”

Ωραία αναμέτρηση και στο «Θ. Βαρδινογιάννης». Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τον Απόλλων Σμύρνης. Οι Ηρακλειώτες έρχονται από τη νίκη με 2-1 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Αμφίρροπο παιχνίδι, κατάφεραν να επικρατήσουν στο δεύτερο μέρος. Απόψε, θα προσπαθήσουν να χτίσουν ένα νικηφόρο σερί. Δεν υπολογίζονται οι Μεγιάδο, Βαζ, Ναμπί, Σολίς, Μαρινάκης, Τσιλιανίδης, Φερέιρα, Μίγγος και Νοικοκυράκης.

Από την άλλη, ο Απόλλων Σμύρνης έμεινε ισόπαλος στο 3-3 κόντρα στον Βόλο. Έκανε ένα καλό ξεκίνημα και προηγήθηκε με 3-0, ωστόσο έριξε την απόδοση του και ισοφαρίστηκε. Απόψε, θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες. Δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα.

Σούπερ Λιγκ – 12η αγωνιστική: Στους “Ζωσιμάδες”

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση και στους «Ζωσιμάδες». Ο ΠΑΣ Γιάννινα κοντράρεται με την Λαμία. Οι νεοφώτιστοι έρχονται από την ήττα με 2-1 κόντρα στον ΟΦΗ. Έκαναν μία καλή εμφάνιση αλλά δεν συνοδεύτηκε με τους τρεις βαθμούς. Απόψε, θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Δεν υπολογίζονται οι Σαλιάκας, Λέο και Λώλης.

Από την άλλη, η Λαμία έρχεται από την ήττα με 2-0 κόντρα στον ΠΑΟΚ. Δεν έκανε καλή εμφάνιση και δεν κατάφερε να περιορίσει την επιθετική γραμμή του «δικεφάλου». Απόψε, ψάχνει την πρώτη του νίκη στην σεζόν. Δεν υπολογίζονται οι Βύντρα, Ασίγκμπα, Χατζηστραβός και Βασιλακάκης.

Δείτε ακόμη: Η Ομοσπονδία τένις παίρνει θέση για την ανάρτηση του Στέφανου ΤσιτσιπάΝίκες για τα φαβορί, κορυφή με ματς περισσότερο η ΤσέλσιΓκέλα ολκής η Μπάρτσα, διπλό-ανάσα στη Σεβίλλη η Ρεάλ Μαδρίτης
Keywords
Τυχαία Θέματα
Σούπερ Λιγκ – 12η, Αθηναϊκό,souper ligk – 12i, athinaiko