Σωτήρια πρόταση ή… όνειρο θερινής νυκτός;

Συνάντηση όλης της ΑΕΚτσήδικης οικογένειας πρότεινε ο Μιχάλης Τροχανάς, προκειμένου να γίνουν οι κινήσεις που θα βγάλουν την ομάδα από το αδιέξοδο.

Του Μιχάλη Τσαμπά

Η ΑΕΚ είναι δίχως αμφιβολία η ομάδα που χτυπήθηκε περισσότερο από καθεμία από τις… λεγόμενες «μεγάλες» από την οικονομική κρίση. Κι αυτό γιατί εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα οι μέτοχοί της έχουν εξαφανιστεί, αφήνοντάς την στο… έλεος του Θεού! Επιφανείς επιχειρηματίες που τα περασμένα χρόνια είχαν εμφανιστεί ως σωτήρες της Ένωσης πλέον δεν επιθυμούν να βάζουν

χρήματα, ούτε καν αυτά που είναι υποχρεωμένοι να καταθέσουν, έτσι ώστε να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους.

Όλα αυτά έχουν οδηγήσει την ΑΕΚ στην σημερινή απαξιωτική, αλλά και εξαιρετικά δύσκολη θέση, αφού στα μισά του πρωταθλήματος η ομάδα βρίσκεται στα πρόθυρα της διάλυσης με τον ένα παίκτη πίσω από τον άλλο να… την κάνουν για άλλες πολιτείες.

Κανείς εξάλλου δεν μπορεί να τους κρατήσει από την στιγμή που τους οφείλονται δεδουλευμένα 8 και 9 μηνών. Ο Σταύρος Αδαμίδης έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά, αφού δηλώνει αδυναμία να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του και όλα δείχνουν ότι και αυτός θα… εκπέσει από την προεδρική καρέκλα.

Μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό διάλυσης και αβεβαιότητας έκανε την εμφάνιση του ο παλιός πρόεδρος της ομάδας κ. Μιχάλης Τροχανάς με μια… ρηξικέλευθη πρόταση, όπως το συνηθίζει άλλωστε κάθε φορά που αποφασίζει να μιλήσει στα media!

Mε μια μακροσκελέσταση ανακοίνωση, που την ονόμασε «ΘΕΜΕΛΙΟ 21», ο Μιχάλης Τροχανάς ουσιαστικά κάνει κάλεσμα στους επιφανείς ΑΕΚτσήδες, προκειμένου να αφήσουν στην άκρη όλα όσα τους χωρίζουν και να προσπαθήσουν να δώσουν λύση στο μοναδικό πράγμα που ενώνει τους πάντες. Στον «δικέφαλο αετό».

Για... μνημόνιο συνεργασίας!

Καλεί δηλαδή παλιούς προέδρους, παίκτες και παράγοντες της ΑΕΚ σε έναν ανοιχτό διάλογο, ώστε να ψάξουν λύσεις, αλλά και να φτιάξουν ένα… μνημόνιο συνεργασίας! Και το κυριότερο; Να βάλουν οι πάντες το χέρι στην τσέπη, άλλος λιγότερο και άλλος περισσότερο, προκειμένου να καλυφτούν οι άμεσες εκκρεμότητες, όπως είναι οι πληρωμές παικτών, έτσι ώστε το συντομότερο δυνατό να κλείσει η πόρτα της εξόδου και να μην αποδυναμωθεί περισσότερο η ομάδα.

Το ραντεβού αυτό έχει οριστεί για αύριο, Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, στο αθλητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα και έχουν κληθεί μεγάλα ονόματα, που έχουν γράψει μεγάλη ιστορία στον σύλλογο, όπως είναι για παράδειγμα ο παλιός πρόεδρος, αλλά και άσος της ομάδας Ντέμης Νικολαΐδης, ο τεράστιος Μίμης Παπαϊωάννου, αλλά και ο σπουδαίος Στέλιος Μανωλάς. Όμως τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα αλλού!

Στο αν θα δώσει το παρών ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Είναι με διαφορά ο Ενωσίτης με την μεγαλύτερη οικονομική επιφάνεια και όλοι τον θεωρούν ως… χρυσή εφεδρεία, προκειμένου να βγει η ομάδα από το τέλμα, έστω κι αν ο ίδιος δεν έχει βγει ακόμη μπροστά.

Ούτε καν έχει ενημερώσει (σ.σ. μέχρι την ώρα που γράφονται οι γραμμές αυτές) αν θα δώσει το παρών στην σύσκεψη της Κυριακής! Αν πάντω

Keywords
Τυχαία Θέματα