Σοκάρει η άγρια δολοφονία της 43χρονης στην Πάτρα (Φώτο)

Στην Ασφάλεια Πατρών κρατείται ο 33χρονος Αλβανός υπήκοος, ο οποίος σήμερα το πρωί παραδόθηκε στην Αστυνομία, ομολογώντας το στυγνό έγκλημα της 43χρονης Ναταλίας Βοτσινά, μητέρας ενός ανήλικου παιδιού και συντρόφου του γνωστού δημοσιογράφου της Πάτρας Ανδρέα Βρη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης μετέβη σήμερα το πρωί στο σπίτι της 43χρονης, στην περιοχή Μποζαΐτικα της Πάτρας και έπειτα από φιλονικία, την μαχαίρωσε τουλάχιστον τρεις φορές στην πλάτη, τον λαιμό και της έκοψε την καρωτίδα... Ο 33χρονος, φεύγοντας από το σπίτι, πήγε στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας

Πατρών, όπου ομολόγησε την πράξη του και παρέδωσε το μαχαίρι που χρησιμοποίησε. Ο ίδιος ισχυρίζεται πως διατηρούσε σχέση με το θύμα, αν και είναι γνωστό πως η εκλιπούσα διατηρούσε σχέσεις με τον γνωστό δημοσιογράφο της Πάτρας και των εκδοτών της εφημερίδας «Κήρυκας» Ανδρέα Βρη.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η 43χρονη δέχθηκε χτυπήματα από μαχαίρι στην πλάτη, στο στήθος, ενώ ο δράστης με το τρίτο χτύπημα της έκοψε την καρωτίδα. Μάλιστα, στο άψυχο σώμα της βρέθηκαν ίχνη από πάλη, γεγονός που οδηγεί τους αστυνομικούς να συμπεράνουν ότι πριν ο δράστης της καταφέρει τα θανατηφόρα χτυπήματα με το μαχαίρι η γυναίκα είχε συγκρουστεί μαζί του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 33χρονος απασχολείτο εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα σε διάφορες εργασίες του σπιτιού και της επιχείρησης της οικογένειας. Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για την υπόθεση, ενώ ο 33χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα