ΣΟΚ στη Γερμανία: Ολυμπιονίκης σκότωσε το γιο του και αυτοκτόνησε

Τον στραγγάλισε με τα ίδια του τα χέρια

Συγκλονισμένη είναι η Γερμανική κοινωνία, από το αποτρόπαιο έγκλημα που αποκαλύφθηκε χτες, στο οποίο ο Γιούργκεν Μπρέμερ, Ολυμπιονίκης της ενόργανης γυμναστικής, σκότωσε τον παραπληγικό γιο του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Ο 49άχρονος βρέθηκε νεκρός έχοντας πηδήξει από μία γέφυρα ύψους 55 μέτρων, σε αυτοκινητόδρομο της Στουτγκάρδης. Ένας περαστικός ειδοποίησε την αστυνομία όταν είδε ένα παρατημένο αυτοκίνητο πάνω στη γέφυρα και μετά από λίγες ώρες βρέθηκε το πτώμα του Γερμανού.

Νωρίτερα, ο Μπρέμερ, όπως αποδείχθηκε,

είχε σκοτώσει τον 15άχρονο γιο του, στο ίδιο του το κρεβάτι, αφήνοντας ένα σημείωμα δίπλα στο μαξιλάρι του, το οποίο βρήκε αργότερα η σύζυγός του. Ο μικρός είχε μείνει ανάπηρος πριν από δύο χρόνια, όταν τον παρέσυρε αυτοκίνητο. Έκτοτε δεν μπορούσε να περπατήσει, ούτε καν να μιλήσει.

Έτσι, ο πατέρας του αποφάσισε να βάλει τέλος στο …μαρτύριο του,στραγγαλίζοντάς τον και τερματίζοντας και τη δική του ζωή, προφανώς μη αντέχοντας ό,τι συνέβη. «Άφησε ένα σημείωμα αυτοκτονίας. Οι έρευνες βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Μίχαελ Σάαλ, χωρίς να αποκαλύψει το περιεχόμενο του σημειώματος.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο εννέα φορές πρωταθλητής Γερμανίαςδούλευε ως φυσιοθεραπευτής ατόμων με κινητικά προβλήματα σε μια κλινική της Στουτγκάρδης, ενώ πίσω του άφησε τη γυναίκα του και τον δεύτερο γιο τους.

πηγη:exedra

Keywords
Τυχαία Θέματα