Σοκ για οδηγούς στο Μαρούσι: Έβρισκαν τα αυτοκίνητα χωρίς ρόδες, πάνω σε… τούβλα

Έβγαιναν από τα σπίτια τους να κατευθυνθούν με τα αυτοκίνητά τους στον τόπο της εργασίας τους, αλλά τα έβρισκαν χωρίς… ρόδες, στηριγμένα πάνω σε τούβλα!!!

Του Πέτρου Καρσιώτη

Οι αστυνομικοί  της ασφάλειας Αμαρουσίου, μετά τις καταγγελίες των σοκαρισμένων οδηγών που έτρεχαν στα βουλκανιζατέρ να προμηθευτούν νέα ελαστικά και νέες ζάντες για να θέσουν και πάλι σε κυκλοφορία τα οχήματα, ξεκίνησαν να ερευνούν για τους δράστες. Σε μία από τις νυχτερινές περιπολίες σε γειτονιά του Αμαρουσίου, παρατήρησαν ότι

δύο επιβάτες αυτοκινήτου κινούνταν με σβηστούς προβολείς και πολύ χαμηλή ταχύτητα και αποφάσισαν να τους ελέγξουν. Η πρώτη ματιά στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, τους αποκάλυψε αυτό που έψαχναν! Βρήκαν τέσσερις τροχούς, και πλαϊνά spoiler (μάσκες) αυτοκινήτων.

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, που σταμάτησαν το αυτοκίνητο, οδήγησαν τα δύο άτομα, 21 και 27 ετών, στα γραφεία της Ασφάλειας Αμαρουσίου, όπου, σε βάρος τους, σχηματίστηκε δικογραφία –κατά περίπτωση-  για διακεκριμένες κλοπές και ληστεία κατά συναυτουργία. Αναζητούνται συνεργοί τους.

Χτύπημα με σφυρί

Στη ληστεία που εξιχνιάστηκε κατά τα επίσημα στοιχεία συμμετείχε με άλλον συνεργό ο 27χρονος. Είχαν εισβάλει σε οικία του Αμαρουσίου και με σφυρί είχαν χτυπήσει για να ληστέψουν την ιδιοκτήτρια. Πάντως, αμέσως μετά τον εντοπισμό των δύο δραστών, οι αστυνομικοί, αναζήτησαν στην ευρύτερη περιοχή, το αυτοκίνητο από το οποίο αφαιρέθηκαν τα ανευρεθέντα και το εντόπισαν σε κοντινό σημείο τοποθετημένο πάνω σε τούβλα. «Από την προανακριτική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου», πληροφορεί η ΕΛ.ΑΣ «προέκυψε ότι οι κατηγορούμενοι κινούμενοι με αυτοκίνητο αφαιρούσαν με τη χρήση εργαλείων τους τροχούς και άλλα μέρη σταθμευμένων αυτοκινήτων και τα στήριζαν πάνω σε τούβλα».

Μετά από λεπτομερή έρευνα, εντός του οχήματος, βρέθηκαν, επιπλέον και κατασχέθηκαν:

Δύο γρύλοι, 2 ηλεκτρικές τρόμπες ελαστικών, μεταλλική τσιμπίδα, γάντια, 4 μπουλονόκλειδα, σετ γερμανοπολύγωνα κλειδιά, κεφαλές κλειδιών, ταφ τορξ, σταυροκατσάβιδο, ταφ άλεν ίσιο και 2 γαλλικά κλειδιά. Εξιχνιάστηκαν επιπλέον 2 περιπτώσεις κλοπών από την περιοχή του Αμαρουσίου». Επιπλέον, προσθέτει η Αστυνομία, εξιχνιάστηκε ληστεία στην περιοχή του Αμαρουσίου, όπου ο 27χρονος από κοινού με έτερο συνεργό του, αφού εισήλθαν σε οικία,  με τη χρήση σφυριού πέτυχαν χτύπημα στο χέρι της ιδιοκτήτριας που βρισκόταν εντός και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και η έρευνα για τη συμμετοχή τους σε άλλες περιπτώσεις, συνεχίζεται.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σοκ, Μαρούσι, Έβρισκαν,sok, marousi, evriskan