Σοκ από τον θάνατο γνωστού δημοσιογράφου! Το συγκινητικό μήνυμα της Σίας Κοσιώνη και οι ανακοινώσεις των κομμάτων (φωτο)

Θλίψη επικρατεί σε όλα τα δημοσιογραφικά γραφεία για τον θάνατο γνωστού δημοσιογράφου που έχασε χθες τη σκληρή μάχη που έδινε τους τελευταίους μήνες με τον καρκίνο. Η απώλειά του βυθίζει στο πένθος τον δημοσιογραφικό κόσμο αλλά και την ομογένεια της Γερμανίας.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και καθηγητής πανεπιστημίου, Σταμάτης Ασημένιος ήταν 50 ετών. Για χρόνια εργάστηκε στην ελληνική υπηρεσία της Deutsche Welle και ήταν συνεργάτης και αναλυτής στον ΣΚΑΙ.

Σπούδασε

οικονομικές και πολιτικές επιστήμες στη Βόνη, ήταν εκδότης των Μεταναστευτικών Νέων, παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για την απώλεια του δημοσιογράφου Σταμάτη Ασημένιου, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Εκφράζουμε βαθύτατη θλίψη για την απώλεια του Σταμάτη Ασημένιου, του δημοσιογράφου που τίμησε το λειτούργημά του, αλλά και την Ελλάδα, με τον άμεμπτο χαρακτήρα, το ήθος, την αξιοπρέπεια, αλλά και την αντικειμενικότητά του στην ενημέρωση.

Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα πιο ειλικρινά και εγκάρδια συλλυπητήρια μας.

Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, για τον θάνατο του Σταμάτη Ασημένιου, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Η δημοσιογραφική κοινότητα αλλά και η Διασπορά – ειδικά ο Ελληνισμός της Γερμανίας- θρηνούν για την απώλεια του Σταμάτη Ασημένιου που στήριξε με συνέπεια το μεταναστευτικό κίνημα, υπηρέτησε με πάθος και ήθος τη δημοσιογραφία και τίμησε την Πατρίδα μας στο Εξωτερικό.

Το ΠΑΣΟΚ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά στην οικογένειά του.

Το μήνυμα της Σίας Κοσιώνη

Η Σία Κοσιώνη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook θέλησε να αποχαιρετήσει τον φίλο της γράφοντας: «Αυτή τη φορά δεν κάνεις πλάκα… Έφυγες. Είμαι πολύ περήφανη που με τίμησες με τη φιλία σου και την εμπιστοσύνη σου. Δε θα ξεχάσω τίποτα. Θα μου λείπεις πάντα. Auf wiedersehen».

Keywords
Αναζητήσεις
θανατοσ διμοσειογραφου σκαι, θανατος γνωστου δημοσιογραφου
Τυχαία Θέματα