Σοκ: Απέβαλε η Kate Middleton;

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Το τελευταίο διάστημα δεν ήταν λίγες οι φήμες που ήθελαν την Kate Middleton να περιμένει το δεύτερο παιδί της, αλλά χωρίς να υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από το παλάτι. Μάλιστα, η παιδική φίλη της Kate, Τζέσικα Χέϊ είχε κάνει την αποκάλυψη στον αυστραλιανό Τύπο.

Κι εκεί που περιμέναμε μήπως κι είχαμε στο προσεχές μέλλον και την επίσημη πληροφόρηση, έρχεται μια καινούρια -δυσάρεστη αυτή τη φορά- φήμη κι ανατρέπει τα παραπάνω.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το περιοδικό Globe, η Kate απέβαλε, αλλά παρά το δυσάρεστο γεγονός είναι αποφασισμένη να μην το βάλει κάτω και φέρεται να είπε στον πρίγκιπα Γουίλιαμ ότι «θα ξαναπροσπαθήσουμε.

Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι το ζευγάρι επιθυμεί να δημιουργήσει μια μεγάλη οικογένεια και να αποκτήσει συνολικά τρία παιδιά. Βέβαια, ας κρατάμε μικρό καλάθι γιατί όπως και να το κάνουμε, όλα τα παραπάνω δεν παύουν να είναι φήμες για τις οποίες ποτέ δεν μπορεί να είσαι σίγουρος.

Το άρθρο Σοκ: Απέβαλε η Kate Middleton; εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα