Σκουρλέτης : Δεν θα αυξηθεί ο ειδικός φόρος κατανάλωσης στα καύσιμα

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος Π. Σκουρλέτης μιλώντας στην ΕΡΤ δήλωσε πως δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο αύξησης του ειδικού φόρου κατανάλωσης στα καύσιμα παρά τις περί αντιθέτου φημολογίες.

Αναφορικά με το πρόγραμμα ρυθμίσεων οφειλών της ΔΕΗ γνωστοποίησε πως έχουν ρυθμιστεί οφειλές περίπου του ενός δισ. ευρω και οι οποίες εξυπηρετούνται σε ποσοστό

90%. Ενώ αναφορικά με την πώληση της ΔΕΗ υποστήριξε πως η κυβέρνηση έχει προτείνει το 17% της ΔΕΗ να μεταβιβασθεί στο ταμείο αξιοποίησης της Δημόσιας Περιουσίας από το ΤΑΙΠΕΔ, ενώ ταυτόχρονα δήλωσε πως ο εκάστοτε επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ υπόκειται στις κυβερνητικές αποφάσεις.

Αναφορικά με το νομοσχέδιο για τα αυθαίρετα που δίνει την δυνατότητα νέας ρύθμισης δήλωσε πως σε αυτή μπορούν να ενταχθούν και όσοι είχαν ενταχθεί και σε παλαιότερες ρυθμίσεις, ενώ κατέστησε σαφές ότι η συγκεκριμένη ρύθμιση δεν αφορά σε αυθαίρετα που κατασκευάστηκαν μετά το 2011. Ενώ γνωστοποίησε πως από εδώ και στο εξής θα είναι αναγκαία η ταυτότητα μη αυθαιρεσίας για να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε μεταβίβαση ακινήτου.

Το άρθρο Σκουρλέτης : Δεν θα αυξηθεί ο ειδικός φόρος κατανάλωσης στα καύσιμα εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα